Τρίτη 21 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές βραδιές στην Ηλιούπολη

Νίκος Ζιώγαλας
Νίκος Ζιώγαλας
Δύο ξεχωριστές βραδιές, αυτήν τη βδομάδα, στη μουσική σκηνή του Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη). Την Παρασκευή, 24 Απρίλη, ο Νότης Μαυρουδής και η Αναστασία Μουτσάτσου σε μια ατμοσφαιρική, μουσική περιπλάνηση, με αγαπημένα τραγούδια των δύο μεγάλων λαϊκών δημιουργών, του Μάρκου Βαμβακάρη και του Βασίλη Τσιτσάνη. Τραγούδια που αγαπήσαμε και που έχουν τη δύναμη να μας ταξιδέψουν σε όλους τους καιρούς... διασκευασμένα για δύο κλασικές κιθάρες αλλά και μπουζούκι, τζουρά, μαντολίνο όπως η «Αρχόντισσα», «Τα ματόκλαδά σου λάμπουν», «Ακρογιαλιές δειλινά», «Τα όμορφα τα γαλανά σου μάτια» και τόσα άλλα, από τη μεγάλη κληρονομιά, αυτών των δύο σπουδαίων δημιουργών.

Μια ξεχωριστή συνεύρεση των δύο κιθαριστών Νότη Μαυρουδή και Γιώργου Τοσικιάν, του νεαρού δεξιοτέχνη στο μπουζούκι και όχι μόνο, Βάιου Πράπα, της Αναστασίας Μουτσάτσου, που βλέπουν τα τραγούδια των δύο δημιουργών με άλλη ματιά και αναδεικνύουν την πιο τρυφερή πλευρά τους. Ωρα έναρξης: 22.30

Ακόμα, το Σάββατο 25 Απρίλη, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Βασίλης Καζούλης, δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους, θα βρίσκονται εκεί για μια μοναδική εμφάνιση. Παίζοντας από μπαράκια μέχρι μουσικές σκηνές, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττουν από τον κόσμο είναι για εκείνους πάντα ο τρόπος να «φορτίζουν τις μπαταρίες τους» και να συνεχίζουν... Ολοι μας έχουμε τραγουδήσει τη «Φανή»", το «Σαν Σταρ του σινεμα», τη «Βασιλικη», τα «Αεροπλάνα», το «Πέρασε η μπόρα», την «Αμοργό», το «Πάρε με απόψε» και πολλές ακόμα από τις γνωστές επιτυχίες τους που μένουν διαχρονικές.

Μαζί τους είναι οι On The Road, δύο μουσικοί από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα, η Νεφέλη Φασούλη (βιολί - φωνητικά) και ο κιθαρίστας Ρωμανός Φασούλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ