Παρασκευή 3 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πετυχημένη η εκδήλωση των οικοδόμων

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση
«Διεκδικούμε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, για την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας και την προστασία των λαϊκών νοικοκυριών». Με αιχμή το παραπάνω σύνθημα, η Ομοσπονδία Οικοδόμων και το Συνδικάτο της Αθήνας οργάνωσαν χτες το απόγευμα εκδήλωση στην αίθουσα ΚΥΒΕ στο Περιστέρι. Η συζήτηση δεν είχε απλά το χαρακτήρα της ενημέρωσης και της περιγραφής του προβλήματος, αλλά και της ανάληψης δράσης. Ετσι, αποφασίστηκε να οργανωθεί το επόμενο διάστημα παρέμβαση στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, να γίνουν παρεμβάσεις στους Δήμους και να επιδιωχθεί συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό.

Την εισηγητική ομιλία έκανε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιάννης Τασιούλας, ενώ ακολούθησαν σύντομες παρεμβάσεις από σωματεία και φορείς. Το λόγο πήραν οι δήμαρχοι Πετρούπολης και Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Σίμος και Μιχάλης Σελέκος, καθώς και ο Φίλιππος Φλουσκούνης, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Περιστερίου. Μίλησαν ακόμα η Σοφία Κουμπή, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου», ο Χρύσανθος Κυριαζής, γραμματέας του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής και ο Κώστας Μπολιάρης, πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρικών Εργων Αττικής.

Ο «Ριζοσπάστης» θα παρουσιάσει αναλυτικά αποσπάσματα από την εισήγηση και τις παρεμβάσεις στο τετρασέλιδο «Εργαζόμενοι και Λαϊκή Συμμαχία», την Πέμπτη, 9 Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ