Παρασκευή 3 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Θεατρική παράσταση και συναυλία από το ΠΑΜΕ

*

Την Κυριακή 5 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «STUDIO» (Σταυροπούλου 33, πλ. Αμερικής), θα «ανέβει» η πρώτη θεατρική παράσταση του έργου «Οι γειτονιές του κόσμου» από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ. Η πρώτη παράσταση θα γίνει με ζωντανή μουσική, την οποία έχει επιμεληθεί η μουσικός Σοφία Καμαγιάννη. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στα 16 χρόνια δράσης του ΠΑΜΕ. Η είσοδος για την παράσταση θα γίνεται με προσκλήσεις, οι οποίες διατίθενται δωρεάν από τα γραφεία του ΠΑΜΕ και από σωματεία.

Μέσα και από αυτή την πρωτοβουλία, επιδιώκεται να ενισχυθεί και οικονομικά το ΠΑΜΕ, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η εξόρμηση Μάρτη - Μάη. Η εξόρμηση έχει τη μορφή λαχειοφόρου. Κάθε λαχνός κοστίζει 3 ευρώ και την 1η Ιούνη θα κληρωθεί ένα πενθήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην Ισπανία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Τους λαχνούς μπορεί να τους προμηθευτεί κανείς από τα γραφεία των Συνδικάτων, των Ομοσπονδιών, των Εργατικών Κέντρων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ αλλά και από τις τοπικές Γραμματείες σε όλη τη χώρα.

Επίσης, με μια μεγάλη συγκέντρωση - συναυλία γιορτάζει το ΠΑΜΕ τη συμπλήρωση 16 χρόνων από την ίδρυσή του. Η συναυλία θα γίνει την Κυριακή 26 Απρίλη, στις 6.30 μ.μ., στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, λίγες μέρες πριν τη φετινή Πρωτομαγιά. Στο κάλεσμά του το ΠΑΜΕ σημειώνει, ανάμεσα σε άλλα: «Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τις γυναίκες, να δώσουν μαζικό και μαχητικό "παρών", για να τιμήσουμε τους αγώνες της εργατικής τάξης. Να σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά τις σημαίες του αγώνα. Να τραγουδήσουμε τις αγωνίες των ταπεινών και καταφρονεμένων. Για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες των εργαζομένων σ' όλο τον κόσμο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ