Σάββατο 28 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συγκεντρώσεις στα Νοσοκομεία Βόλου - Τρικάλων

Παραστάσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν χτες στα Νοσοκομεία του Βόλου και των Τρικάλων για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές Δημόσιας Υγείας στους δυο νομούς.

-- Στο Βόλο, την κινητοποίηση στην είσοδο του νοσοκομείου οργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Νομού Μαγνησίας, στη βάση των αποφάσεων που πάρθηκαν στην πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στις 10 Μάρτη, με αιχμή τα προβλήματα του Ασφαλιστικού, της Υγείας και της άμεσης καταβολής του δώρου του Πάσχα σε όλους τους συνταξιούχους.

Να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου, στο Βόλο, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ οργανώνουν αγωνιστική συγκέντρωση για την Υγεία.

-- Στα Τρίκαλα, την αγωνιστική παρέμβαση στο νοσοκομείο οργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων και εργατικά σωματεία, διεκδικώντας, ανάμεσα στα άλλα, επαναλειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων και να μη λειτουργεί εκ περιτροπής με την Παιδιατρική του Νοσοκομείου Καρδίτσας, Παιδιατρικά Ιατρεία σε όλα τα Κέντρα Υγείας, σε κάθε δήμο, με βασικό προσανατολισμό την πρόληψη, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο νοσοκομείο, στα Κέντρα Υγείας, στα Προνοιακά Ιδρύματα και το ΠΕΔΥ του νομού, πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ανασφάλιστους, ανέργους και τις οικογένειές τους. Αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν Υγεία και Πρόνοια για όλους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ