Τρίτη 10 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις συνταξιούχων

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΤΑΕ - ΟΑΕΕ και ΟΤΑ υλοποιούν, από χτες, περιφερειακές συσκέψεις σε όλη τη χώρα, με στόχο να έρθουν σε επαφή με τους συνταξιούχους και τα Σωματεία και να απευθύνουν κάλεσμα αγώνα για την ανάκτηση των απωλειών τους.

Το πρόγραμμα των περιφερειακών συσκέψεων είναι το ακόλουθο. Σήμερα Τρίτη 10/3: Στη Δυτική Μακεδονία, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Στην Ηπειρο, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Στη Θεσσαλία, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Στην Πελοπόννησο, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Την Τετάρτη 11/3: Στην Κεντρική Μακεδονία, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλία, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Στην Πελοπόννησο, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης. Στην Αιτωλοακαρνανία, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Την Πέμπτη 12/3: Στην Κεντρική Μακεδονία, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Στην Ανατολική Μακεδονία, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Δράμας. Στην Πελοπόννησο, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Την Παρασκευή 13/3, στην Αλεξανδρούπολη με τα συνταξιουχικά σωματεία της Θράκης (Επιμελητήριο Εβρου, Λ. Δημοκρατίας 307). Την Τρίτη 17/3, με τις συνταξιουχικές οργανώσεις Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Εύβοιας, στη Θήβα (Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Θηβών) και στην Κρήτη, στις 11 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Στην Αττική, το πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Παρασκευή 13/3, με τα συνταξιουχικά σωματεία σε Ηλιούπολη - Μπραχάμι - Γλυφάδα, στις 6 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη. Την Κυριακή 15/3, στο Λαύριο, στις 10.30 π.μ. στο Μηχανουργείο. Την Τρίτη 17/3, σε Ν. Ιωνία - Ν. Φιλαδέλφεια, στις 10 π.μ. στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας. Την Τετάρτη 18/3, σε Ελευσίνα - Ασπρόπυργο - Μέγαρα, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας. Την Πέμπτη 19/3, σε Βύρωνα - Καισαριανή - Ζωγράφου, στις 11 π.μ. στον κινηματογράφο «Λουίζα». Την Κυριακή 22/3, οι συνταξιουχικές ενώσεις Δημοσίου και ΟΑΕΕ της Αθήνας, στις 10 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Τη Δευτέρα 23/3, στην Καλλιθέα στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου.

Κινητοποίηση σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν παράσταση διαμαρτυρίας, σήμερα, Τρίτη, στις 10 π.μ. στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ