Κυριακή 11 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις σωματείων και φορέων
  • Προβολή της παιδικής ταινίας «Το κασελάκι της Μοναξιάς» διοργανώνει το Στέκι Εργαζομένων, Ανέργων και Νεολαίας της Ελευσίνας σήμερα Κυριακή 11 Γενάρη στις 11 π.μ. στα γραφεία του (Νικολαΐδου 9). Πρόκειται για μία χριστουγεννιάτικη ταινία για παιδιά, εμπνευσμένη από το «Πνεύμα των Χριστουγέννων» του Κάρολου Ντίκενς, που ετοίμασε η Ομάδα Νέων Ν. Περάμου «Αντίπαλο δέος». Το στέκι δημιουργήθηκε από τη Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας, που συγκροτείται από το Σύλλογο Εργαζομένων στους Δήμους Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μάνδρας - Ειδυλλίας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελευσίνας, το Παράρτημα Θριασίου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και το Σύλλογο Γυναικών Ελευσίνας. Την ευθύνη για τη λειτουργία του έχει Πολιτιστική Ομάδα.
  • Η ΟΒΣΑ οργανώνει γιορτή για τα παιδιά σήμερα Κυριακή 11 Γενάρη, στις 11 π.μ. στο Σωματείο Υδραυλικών (Πέτρου Ράλλη και Σαλαμινίας 9). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παράσταση καραγκιόζη, παιδικά παιχνίδια, λιχουδιές και δώρα για τα παιδιά και άλλες εκπλήξεις.
  • Η Πανελλήνια Ενωση Λιθογράφων και η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Τύπου Αθήνας διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 18 Γενάρη, στις 11 π.μ., στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όπου θα γίνει κοπή της πίτας και θα ακολουθήσει η παιδική θεατρική παράσταση «Η βασίλισσα του Χιονιού».
  • Το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Γαλατσίου καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 18 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία του (Αρτέμιδος 8) και στο λαϊκό γλέντι που θα ακολουθήσει.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ