Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ευχαριστήριο

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου «Οφθαλμιατρείο Αθηνών», που με ανθρωπιά και επαγγελματική αυταπάρνηση, αντιμετώπισαν αποτελεσματικά το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην όρασή μου, από την πρώτη επίσκεψη έως και την τελική χειρουργική επέμβαση στις 12.11.2014 και 21.11.2014.

Σε μια περίοδο που το δημόσιο σύστημα Υγείας βάλλεται πανταχόθεν, την ίδια την κρατική εξουσία να το βλέπει ως κρατική δαπάνη που πρέπει να το περικόψει, περιστασιακά όπως στην περίπτωσή μου, πρέπει να αναδεικνύονται, μόνο και μόνο για να τονώσουν το ηθικό του ίδιου του προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων που παλεύουν με «νύχια και με δόντια», προκειμένου να διασώσουν την αξία της δημόσιας ιατρικής περίθαλψης.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι δε βλέπουν την υγεία ως εμπόρευμα και ιδιαίτερα αυτούς που σε αντίξοες συνθήκες εξακολουθούν να ασκούν την ιατρική ως δημόσιοι λειτουργοί. Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και παντοτινή ευγνωμοσύνη στην γιατρό κ. Ελένη Πατσέα, για την πολύμορφη συνεισφορά της.

Παναγιώτης Ποταμίτης, Ιερέας - Δήμος Ζακύνθου


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ