Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Στην τελική ευθεία για το 11ο Συνέδριο

Ανακοίνωση του Κεντρικού Συμβουλίου

Στην τελική ευθεία για το 11ο Συνέδριό της μπαίνει η ΚΝΕ, καθώς, όπως ανακοίνωσε χτες το Κεντρικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Συνδιασκέψεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε η προσυνεδριακή διαδικασία στις Οργανώσεις της ΚΝΕ, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία όλες οι Συνδιασκέψεις των Οργανώσεων Περιοχής της ΚΝΕ, στις οποίες εκλέχτηκαν νέα Συμβούλια Περιοχής και αντιπρόσωποι για το 11ο Συνέδριο. Με επιτυχία, επίσης, ολοκληρώθηκαν όλες οι Τομεακές και οι Περιφερειακές Συνδιασκέψεις.

Η προσυνεδριακή διαδικασία ξεκίνησε στις 6 Σεπτέμβρη, με τη δημοσίευση των Θέσεων του ΚΣ στον "Οδηγητή". Στη συνέχεια, συνεδρίασαν οι Οργανώσεις Βάσης της ΚΝΕ δύο φορές, για την παρουσίαση και τη συζήτηση των Θέσεων του ΚΣ της Οργάνωσης, μαζί με την εκλογοαπολογιστική διαδικασία. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και δημόσιος προσυνεδριακός διάλογος μέσα από τις στήλες του "Οδηγητή", όπου δημοσιεύτηκαν συνολικά 114 κείμενα.

Το 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, από την Πέμπτη 18 Δεκέμβρη έως την Κυριακή 21 Δεκέμβρη 2014, με κεντρικό σύνθημα:

ΚΝΕ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΥΡΙΟ


ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ».

Εκδηλώσεις των Οργανώσεων για το Συνέδριο

Μπροστά στο 11ο Συνέδριο εξάλλου, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε διάφορες περιοχές της χώρας διοργανώνουν μια σειρά από εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής:

Σήμερα, Τετάρτη 10/12

-- Στο ΤΕΙ, στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα «ΚΝΕ, πρωτοπόρα νεολαία, γερή και μαζική, στο πλευρό του ΚΚΕ», στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα Γ6, με ομιλήτρια την Νικολέτα Χριστοδουλοπούλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέα του Συμβουλίου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

-- Στο Πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο Κρήτης, με θέμα «Τι φοιτητικό κίνημα χρειαζόμαστε σήμερα;», στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Α214, με ομιλητή τον Βάγια Βάγια, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ.

-- Στο Ηράκλειο, μεγάλη συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Αλμα», στη μουσική σκηνή «Νυν και Αεί» (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17), στις 22.00.

-- Η ΟΒ ΤΕΙ στο Ρέθυμνο, διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα «Τι φοιτητικό κίνημα θέλουμε», στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα του Κτιρίου Β', με ομιλήτρια την Μαργαρίτα Κωνστανταρέα, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Ρεθύμνου της ΚΝΕ.

Αύριο, Πέμπτη 11/12

-- Η ΟΒ Κοινωνιολογίας, Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου στο Ρέθυμνο διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Φασισμός και Κοινωνική επανάσταση», στις 2.30 μ.μ., στην αίθουσα Δ2Β (μικρό αίθριο). Την παρουσίαση θα κάνει ο Αλκης Νικολακέας, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στο ΤΕΙ στη Λάρισα, εκδήλωση με θέμα «Το ποδόσφαιρο της αγοράς... δεν παίζεται! Οι εξελίξεις και τι κρύβεται από πίσω», στη 1.30 μ.μ., στην αίθουσα 22 (Λογιστική). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στην Κέρκυρα, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου πραγματοποιείται εκδήλωση μπροστά στο 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ, με ομιλήτρια την Μαρία Ανδρεάδου, μέλος του ΚΣ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ