Τρίτη 18 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ξεχώρισαν Κόροιβος, Ελευσίνα

Η σπουδαία νίκη του Κόροιβου επί του Αρη που φέρνει την ομάδα της Αμαλιάδας εντός της πρώτης πεντάδας στη βαθμολογία, το σπουδαίο διπλό του Πανελευσινιακού στα Τρίκαλα και η δύσκολη νίκη της ΑΕΚ στην πρεμιέρα με τον Ντράγκαν Σάκατο επί του Απόλλωνα Πάτρας ήταν από τα στοιχεία που ξεχώρισαν στην 6η αγωνιστική της Α1. Σημειώνεται ότι αναβλήθηκε με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού το προγραμματισμένο για χτες παιχνίδι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά: Τρίκαλα - Πανελευσινιακός 65-70, ΚΑΟΔ - Πανιώνιος 80-69, Κολοσσός Ρόδου - Ν. Κηφισιά 64-73, Κόροιβος Αμαλιάδας - Αρης 73-69, ΑΕΚ - Απόλλων Πάτρας 67-64, Ρέθυμνο - Ολυμπιακός 54-64. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 11, ΠΑΟ 10 (5αγ), Ν. Κηφισιά 10, Κόροιβος 9, Ρέθυμνο 9, Αρης 9 (5αγ.), Πανελευσινιακός 8, Απόλλων Π 8, ΚΑΟΔ 8, Κολοσσός Ρ 8, ΑΕΚ 8, ΠΑΟΚ (4αγ) 8, Τρίκαλα 8, Πανιώνιος 6. Σημ: Εκκρεμεί η απόφαση για το ντέρμπι Αρης - ΠΑΟΚ.

  • Οπως λίγο - πολύ αναμενόταν μετά την απόρριψη των εφέσεων που είχε υποβάλει για τις ποινές που του έχουν επιβληθεί, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την (τυπική) αποχώρησή του από την ομάδα, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του στον Μάνο Παπαδόπουλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι μένει κοντά στην ομάδα.
  • Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας (λοίμωξη του αναπνευστικού) και ήταν αιτία να μην ταξιδέψει στην Κρήτη με την ομάδα για τον αγώνα με το Ρέθυμνο. Χτες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ