Πέμπτη 2 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα η παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων

Στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος. Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ο νέος γύρος των κινητοποιήσεων

Από τη χθεσινή συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Από τη χθεσινή συγκέντρωση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη
Από τη Θεσσαλονίκη, όπου συνταξιούχοι απ' όλα τα Ταμεία συγκεντρώθηκαν έξω από το ΙΚΑ της Αριστοτέλους, ξεκίνησε χτες ο νέος κύκλος των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΤΑΕ ΟΑΕΕ. Σήμερα, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος θα γίνει παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων και θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου. Στη διαδήλωση καλούν επίσης ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ - Τραπεζών, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά και η ΟΓΕ.

Το Ασφαλιστικό είναι ψηλά στην ατζέντα των συνεννοήσεων ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα, την οποία θα συναντήσει σήμερα ο υπουργός Εργασίας. Επίσης, τα Σωματεία της Κρήτης που συσπειρώνονται στις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν σε παγκρήτια πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στο Ρέθυμνο, σήμερα Πέμπτη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Συγκέντρωση των συνταξιούχων θα γίνει και στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 22/10, στις 11 π.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας.

Χτες, στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των συνταξιούχων της Μαγνησίας, που έγινε στο ΕΚ Βόλου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ, συζητήθηκε η οργάνωση των επόμενων κινητοποιήσεων. Οι συνταξιούχοι θα πάρουν μέρος στη συγκέντρωση κατά της ανεργίας στις 4 Οκτώβρη και την 1 Νοέμβρη, στην Αθήνα. Για την προετοιμασία της συμμετοχής στην πανελλαδική κινητοποίηση, την Τρίτη, 14/10, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με την παρουσία του Οργανωτικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Παν. Πάλμου. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις στο ΠΕΔΥ και στο νοσοκομείο Βόλου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ