Τετάρτη 1 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνελεύσεις σε ελαιουργοσαπωνοποιεία

Με περιοδείες, εξορμήσεις και Γενικές Συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς συνεχίζεται η προετοιμασία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου στον κλάδο της Χημικής Βιομηχανίας. Η Πανελλαδική Ενωση Εργαζομένων Ελαιουργοσαπωνοποιείων δεν περιορίζεται στην απόφαση συμμετοχής που έχει ήδη πάρει, αλλά επιδιώκει οι κινητοποιήσεις να γίνουν αντικείμενο συζήτησης από όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους.

Γενικές Συνελεύσεις έχουν γίνει στα εργοστάσια «ΕΛΑΪΣ», «LEVER», «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ» και «ΜΙΝΕΡΒΑ». Οι εργαζόμενοι συζήτησαν για το σύνολο των προβλημάτων που τους απασχολούν, για την ανεργία που βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι, αλλά και την ανάγκη να συνδεθούν τα επιμέρους αιτήματα κάθε χώρου με τις γενικότερες διεκδικήσεις ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Αποφασίστηκε η συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το Σάββατο 4 Οκτώβρη και στο πανελλαδικό συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη. Αποφασίστηκε, επίσης, να γίνει νέος γύρος Γενικών Συνελεύσεων στα εργοστάσια στην τελική ευθεία προς την 1η Νοέμβρη, προκειμένου να γίνει αποτίμηση της δράσης και να οργανωθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο πανελλαδικό συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ