Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Αίσιο τέλος με Σάκοτα για ΑΕΚ

Αίσιο τέλος είχαν οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τον Ντούσαν Σάκοτα, αφού, όπως ανακοίνωσε χτες, ο μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ραζνιάβιτς, η συμφωνία ολοκληρώθηκε, αποτελώντας σημαντικό...όπλο για τις προσπάθειες του «Δικεφάλου» στην επιστροφή του στην Α1. Ο 28χρονος Ελληνοσέρβος φόργουορντ επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, αφού ήταν μέλος των εφηβικών ομάδων της Ενωσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκοτα έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και μια Ευρωλίγκα, ενώ συνέχισε στον Πανιώνιο, καθώς και στις ιταλικές Πέζαρο και Βαρέζε, τη βελγική Οστάνδη και τη ρωσική Γενισέι.

  • Για το πρώτο διεθνές τουρνουά που γίνεται προς τιμήν του, το Nick Galis Cup, που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο ο Αρης, με τη συμμετοχή του ΠΑΟ, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της τουρκικής Μπάνβιτ, μίλησε ο Νίκος Γκάλης στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα του EΣΑΚΕ. Στις δηλώσεις του, χαρακτήρισε το τουρνουά ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο, ενώ επισήμανε πως η δυναμικότητα των ομάδων που μετέχουν ανεβάζει το επίπεδο των αγώνων.
  • Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο Ολυμπιακός σημείωσε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα φιλικά που έδωσε στην Ιταλία στο κυρίως μέρος της προετοιμασίας του. Τελευταίο...θύμα των «ερυθρολεύκων» ήταν η Φορλί, ομάδα της ιταλικής Α2, την οποία νίκησαν άνετα 90 - 61 και, μάλιστα, χωρίς τους Σπανούλη, Ντάστον, Λοτζέσκι, τους οποίους ξεκούρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ