Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ 1 - 2
Με πρόβλημα στο... Ντιναμό

Το χειρότερο ποδαρικό που θα μπορούσε έκανε ο Παναθηναϊκός στις φετινές του υποχρεώσεις για τον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς ηττήθηκε απ' την Ντιναμό Μόσχας στο «Απ. Νικολαΐδης» με 2 - 1. Ετσι, οι «πράσινοι» έμειναν με το καλημέρα πίσω, σε έναν όμιλο όπου η παρουσία και της Αϊντχόφεν ανεβάζει τον πήχη της δυσκολίας όσον αφορά το στόχο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Ο Παναθηναϊκός, για τουλάχιστον μια ώρα παιχνιδιού, εμφάνισε αμυντικές αδυναμίες και προβλήματα στη δημιουργία φάσεων και είναι χαρακτηριστικό ότι βρέθηκε να χάνει με 2 - 0 (41' Κοκόριν, 49' Ιόνοφ) στις αρχές της επανάληψης απ' τη ρωσική ομάδα, η οποία ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις (κυρίως απ' τα άκρα). Μάλιστα, ας σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι, εκτός των δυο γκολ, είχαν και δυο δοκάρια ( Τζούτζακ 26', Νομπόα 53') .

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους στο τελευταίο μισάωρο, μετά και τη μείωση του σκορ απ' τον Ντίνα (63'), πιέζοντας περισσότερο τους αντιπάλους τους, που οπισθοχώρησαν δίνοντας βάση περισσότερο στο αμυντικό παιχνίδι. Αν και το «τριφύλλι» έχασε κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει το σκορ, με κυριότερη το μπέρδεμα στην προσπάθεια για κεφαλιά των Πέτριτς - Δώνη στο 77', εντούτοις και πάλι έδειξε να έχει προβλήματα στο να διασπάσει τις αμυντικές γραμμές της Ντιναμό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Λαγός (75' Πέτριτς), Ζέκα, Πράνιτς (80' Κουτρουμπής), Κλωναρίδης (58' Δώνης), Καρέλης, Ντίνας.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ: Γκαμπούλοφ, Μανόλεφ, Μπούτνερ (69' Γκρανάτ), Σάμπα, Ντούγκλας, Νομπόα, Γιουσούποφ, Ιόνοφ, Τζούτζακ, Κοκόριν (89' Χούμποτσαν), Κουράνι (90'+4' Προυντνίκοφ).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Αϊντχόφεν νίκησε 1 - 0 την Ετορίλ. Η βαθμολογία: Ντιναμό Μόσχας 3, Αϊντχόφεν 3, Ετορίλ 0, ΠΑΟ 0.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ