Σάββατο 13 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στην Αττική

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική, οδεύοντας προς το κεντρικό Φεστιβάλ της Οργάνωσης, διοργανώνουν κάποιες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις:

Σήμερα Σάββατο, πλατεία του Αγίου Ανδρέα (Λαμπρινή) εκδήλωση για την ανεργία, 8.30 μ.μ., με παρουσίαση συλλογικής εργασίας της Τομεακής Οργάνωσης Α' Αθήνας - Γαλατσίου για την πείρα από την οργάνωση των ανέργων μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές, ομιλία της Μαρίας Τσατσά, μέλος του Τομεακού Γραφείου Α' Αθήνας - Γαλατσίου της ΚΝΕ και λαϊκό γλέντι. Στο χώρο θα γίνονται εγγραφές σε Λαϊκά Φροντιστήρια και θα συλλέγονται ρούχα, τρόφιμα, σχολικά είδη.

Σήμερα Σάββατο, πλατεία Ελ. Βενιζέλου στον Κορυδαλλό, με μαθητικά συγκροτήματα, ομιλία του Αλέκου Περράκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Πειραιά της ΚΝΕ, λαϊκό πρόγραμμα και αθλητικές δραστηριότητες. Θα συλλέγονται τρόφιμα, ρουχισμός και συμμετοχές μαθητών για ενισχυτικά μαθήματα.

Αύριο Κυριακή, πλατεία Παπανικολή στη Ζέα (Πασαλιμάνι), με αντιφασιστικό σκετς, ιστορική αναδρομή για το ΕΑΜ και την ΕΠΟΝ στον Πειραιά, χαιρετισμό της Αρτέμιδας Καργάση, μέλους του Τομεακού Γραφείου Πειραιά της ΚΝΕ και ροκ συναυλία. Θα γίνονται εγγραφές για το φροντιστήριο της Λαϊκής Επιτροπής Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ