Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αλλαγή δεδομένων στην Α1 Γυναικών

Αλλαγή δεδομένων υπάρχει και πάλι στο θέμα που αφορά την αναζήτηση της 12ης ομάδας για το πρωτάθλημα της Α1, μετά από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση των Βριλησσίων. Στη λύση της συμμετοχής της Εθνικής Νεανίδων δε συμφωνούν ούτε η τριμελής επιτροπή της Α1, ούτε τα περισσότερα σωματεία. Πλέον, η λύση του μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών της Α2 (ΖΑΟΝ, Θέτις και Αρης) μοιάζει πιο εφικτή. Σημειώνεται πως αρχικά το ΔΣ της Ομοσπονδίας είχε αποφασίσει τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 11 ομάδες, κάτι που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις.

  • LEAGUE CUP «Νίκος Σαμαράς»: Μετά από τη χτεσινή κλήρωση της ΕΣΑΠ, καθορίστηκαν οι 4 όμιλοι της φετινής διοργάνωσης, καθώς και τα μέρη διεξαγωγής των δυο εξ αυτών. Αναλυτικά: Α' ΟΜΙΛΟΣ (Ορεστιάδα): Ορεστιάδα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΕΚ. Β' ΟΜΙΛΟΣ (ΜΕΝΤ Τούμπα): Μεντ, Αρης, ΠΑΟΚ. Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Λαμία. Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά, Ολυμπιακός. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 3 - 5 Οκτώβρη 2014 και στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί 27 - 28 Δεκέμβρη προκρίνεται η πρώτη κάθε ομίλου.
  • Σύμφωνα με χτεσινή ανακοίνωση της ΕΣΑΠ, Παναθηναϊκός και Στάθης Ντονάς τα βρήκαν σχετικά με το διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων της ομάδας προς τον παίκτη, και η πλευρά του αθλητή παραιτήθηκε από κάθε περαιτέρω απαίτησή του σε βάρος του Παναθηναϊκού ΑΟ. Ετσι πλέον, οι «πράσινοι», που κινδύνευαν ακόμα και με υποβιβασμό από την Α1 για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μπορούν να ολοκληρώσουν το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ