Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
«Σοκ» με Παπαπέτρου στον Ολυμπιακό

Για μία ακόμη χρονιά οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις, δεν αφήνουν ήρεμο τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, που είδε χτες να συνεχίζεται η... κακή παράδοση. Θύμα αυτήν τη φορά ο νεαρός Γιάννης Παπαπέτρου, ο οποίος στην Ιταλία όπου προετοιμάζεται η ομάδα υπέστη κάταγμα περόνης και θα επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Μάλιστα, αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για βαρύ διάστρεμμα, ωστόσο η γνωμάτευση του νοσοκομείου στο Τρεβίζο που μεταφέρθηκε ο παίκτης επισημοποίησαν τα χειρότερα. Ετσι ο νεαρός παίκτης χάνει το υπόλοιπο της προετοιμασίας, αλλά και τους φιλικούς αγώνες. Η απουσία του νεαρού παίκτη από την ενεργό δράση υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις μήνες. Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Ιούλη ο παίκτης είχε τραυματιστεί στο ίδιο πόδι σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας Νέων, με αποτέλεσμα να χάσει το Ευρωμπάσκετ που έγινε στην Κρήτη.

ΠΑΟ: Εκεί που περίμενε τον Γκιστ να ενσωματωθεί στην ομάδα προκειμένου να ηρεμήσει από τα προβλήματα τραυματισμών, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει πλέον νέους μπελάδες. Ο Αμερικανός ανέβαλε την προγραμματισμένη για χτες επιστροφή του στην Ελλάδα, εξαιτίας προσωπικού προβλήματος το οποίο δεν είχε τακτοποιηθεί μέχρι την ώρα που επρόκειτο να πετάξει. Σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ γνωστοποιεί το γεγονός, ωστόσο επισημαίνει ότι ο παίκτης ενημέρωσε τελευταία στιγμή γι' αυτό.

ΑΕΚ: Την επάνδρωση τόσο του έμψυχου δυναμικού όσο και του τεχνικού επιτελείου του Βαγγέλη Ζιάγκου συνεχίζει η ΑΕΚ. Η «Ενωση» απέκτησε χτες τον Αμερικανό Βερνόν Γκουτρίζ, ενώ ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή του Μιχάλη Καμπερίδη. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε η συνεργασία με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιάννη Κτιστάκη.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Ο 24χρονος φόργουορντ σέντερ Ντάριους Γκάρετ, που πέρσι αγωνίστηκε στην Κηφισιά, είναι η έβδομη μεταγραφική κίνηση του Κοροίβου Αμαλιάδας και ο τρίτος Αμερικανός παίκτης των νεοφώτιστων στην Α1 μετά από τους Τζος Ματζέτ και Ρομπ Λόουερι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ