Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Στην τέταρτη θέση οι νεάνιδες στο πόλο

Την τέταρτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατέλαβε η εθνική νεανίδων, αφού στο μικρό τελικό της διοργάνωσης ηττήθηκε στα πέναλτι με 11-10 από την Ουγγαρία, αφού ο κανονικός αγώνας είχε λήξει 7-7. Μάλιστα, αυτός ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας της εθνικής που πήγε στα πέναλτι, αφού ένα 24ωρο νωρίτερα είχε χαθεί η πρόκριση στον τελικό από τις ΗΠΑ και πάλι στα πέναλτι. Πάντως, η ελληνική ομάδα εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του μικρού τελικού. Το χρυσό πήραν οι ΗΠΑ που νίκησαν στον τελικό τον Καναδά με 5-4.

  • Με νίκη επί του Μαυροβουνίου με 12-8 (4-3, 2-3, 2-0, 4-2) και την 5η θέση ολοκλήρωσε η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων ανδρών την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τιφλίδας.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Την 6η θέση πήρε τελικά η ελληνική τετράκωπος άνευ (πηδαλιούχου) στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Αμστερνταμ. Την ομάδα αποτελούσαν οι Γιάννης Χρήστου, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Διονύσης Αγγελόπουλος.

ΣΤΙΒΟΣ: Πρόωρο τέλος υποχρεώθηκε να βάλει στη φετινή σεζόν ο Λούης Τσάτουμας, αφού ο Ελληνας άλτης του μήκους δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, εγκαταλείποντας τους επόμενους αγώνες του που είχαν προγραμματιστεί.

ΒΟΛΕΪ: Με μια έκπληξη... μεγατόνων άνοιξε η αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών που διεξάγεται στην Πολωνία, αφού το Ιράν επικράτησε με 3-1 της Ιταλίας. Αλλα αποτελέσματα: Βενεζουέλα - Αργεντινή 0-3, Καμερούν - Αυστραλία 0-3, Βέλγιο - ΗΠΑ 2-3, Πουέρτο Ρίκο - Γαλλία 0-3.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ