Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - SUPER LEAGUE
Εκπλήξεις και ανατροπές

Το στραβοπάτημα και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, με την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό να τον ρίχνει από την κορυφή μετά από 2,5 χρόνια, η σπουδαία ανατροπή του Παναθηναϊκού, που πήρε τη νίκη επί του Πανιωνίου με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, και η επιβλητική νίκη του ΠΑΟΚ στην Κρήτη επί του Πλατανιά ήταν τα σπουδαιότερα γεγονότα στη 2η αγωνιστική της Super League. Στα αξιοσημείωτα και η νίκη του Ατρομήτου στο Βόλο επί της τοπικής Νίκης, που έφερε τους Περιστεριώτες μόνους πρώτους στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

  • Τα αποτελέσματα αναλυτικά: Καλλονή - Εργοτέλης 2-0, Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1, Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-1, Ξάνθη - Κέρκυρα 0-0, Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2-1, Νίκη Βόλου - Ατρόμητος 0-1, Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-4, Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Ατρόμητος 6, ΠΑΟΚ 4, Καλλονή 4, Ολυμπιακός 4, ΠΑΣ Γιάννινα 4, Παναθηναϊκός 4, Κέρκυρα 4, Αστέρας Τρίπολης 3, Βέροια 3, Πανιώνιος 3, ΟΦΗ 3, Λεβαδειακός 1, Πανθρακικός 1, Ξάνθη 1, Παναιτωλικός 1, Εργοτέλης 0, Νίκη Βόλου 0, Πλατανιάς 0. Σημ.: Δεν συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας ΟΦΗ - Βέροιας.

  • Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χτες την απόκτηση του 23χρονου μέσου Λούκα Μιλιβόγεβιτς που αγωνιζόταν στην Αντερλεχτ. Την ίδια ώρα σενάρια θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται κοντά στη μεταγραφή του αμυντικού του Ατρομήτου Κώστα Γιαννούλη. Παράλληλα σενάρια από την Τουρκία φέρουν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο μια ανάσα από την Τραμπζοσπόρ.
  • Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή έφερναν χτεσινά σενάρια τον ΟΦΗ, που κινούνταν για την απόκτηση του 18χρονου μεσοεπιθετικού της Τσέλσι Ισλάμ Φερούζ.
  • Παίκτης του Εργοτέλη είναι από χτες ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ιταλία.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ