Σάββατο 23 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φεστιβαλικά ραντεβού την άλλη βδομάδα

Την ερχόμενη βδομάδα, το Φεστιβάλ θα κάνει ακόμα τρεις σταθμούς (πέρα από τις μικρότερες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις) στις Σέρρες, στη Λευκάδα και τη Ζάκυνθο. Αναλυτικά:

Στις Σέρρες, οι εκδηλώσεις γίνονται την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Αυγούστου, στο πρώην στρατόπεδο «Παπαλουκά». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Παρασκευή 29 Αυγούστου: Αφιέρωμα ενάντια στο φασισμό, επίδειξη Tango, μαθητικό συγκρότημα «Paint it Blank», ροκ και έντεχνο πρόγραμμα από σχήμα του νομού. Αντίστοιχα το Σάββατο 30 Αυγούστου θα γίνουν: Ομιλία από τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Αφιέρωμα στα 40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», μαθητικό σχήμα «Θάνος και Σωκράτης», λαϊκό γλέντι.

Στη Λευκάδα, το Φεστιβάλ γίνεται την Παρασκευή, 29 Αυγούστου, στο ανοιχτό θέατρο, από τις 7.30 μ.μ., με επίδειξη taekwon-do από το σύλλογο ΕΥΚΛΕΑΣ Λευκάδας, ομιλία από τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος και γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

Στη Ζάκυνθο, το Φεστιβάλ γίνεται το Σάββατο, 30 Αυγούστου, στην πλατεία Σολομού και περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Τίμο Φαραό, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ. Παραδοσιακούς χορούς από χορευτική ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο - Λύκειο Βολιμών. Παραδοσιακή ζακυνθινή «ομιλία» με θέμα «Πολιτική και Ερωτας» από τη θεατρική ομάδα «Ουφούντου λούφου». Συναυλία από τα μαθητικά συγκροτήματα «Σκοτεινοί Ιχνηλάτες» και «Rise up». Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι από το συγκρότημα της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ