Τελευταία μέρα σήμερα για τη διανομή δωρεάν εισιτηρίων σε ανέργους που προσφέρει η Εθνική Λυρική Σκηνή για τη γενική δοκιμή της όπερας του Βέρντι «Οθέλλος», η οποία θα γίνει στο Ηρώδειο, το Σάββατο 26 Ιούλη, στις 9 μ.μ.
Η αριστουργηματική όπερα του Βέρντι «Οθέλλος» θα παρουσιαστεί από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Ηρώδειο σε μουσική διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της ΕΛΣ Μύρωνα Μιχαηλίδη και σκηνοθεσία του διεθνώς καταξιωμένου σκηνοθέτη της όπερας Γιάννη Κόκκου, στις 27, 29, 30 και 31 του Ιούλη.
Η διανομή των δωρεάν εισιτηρίων (1.500 συνολικά εισιτήρια διαθέτει η ΕΛΣ) για τη γενική δοκιμή - με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και του δελτίου ταυτότητας - γίνεται σήμερα στα ταμεία του θεάτρου «Ολύμπια» (Ακαδημίας 59-61, 210 36.62.100) από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.