Χαρά Κεπέση |
Στη μνήμη της εξαδέλφης μας ΣΟΝΙΑΣ, την οποία κηδέψαμε στις 21 Μάη 2001, του πατέρα της ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗ και του αδελφού μας ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΒΑ ΕΠΟΝίτη στην Κατοχή, που δολοφονήθηκε από τρομοκράτες του Βουρλάκη στις 26 Μάη 1946, προσφέρουμε 25.000 δρχ. στο ΚΚΕ.
Παντελής, Ντούλα, Θόδωρος, Δροσούλα, Ντίνος
***
φωτο 2
Πριν από 8 μήνες «έφυγε» ο αδελφός μου ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ και μας άφησε μεγάλο πόνο. Πέρασαν, επίσης, 40 μέρες από το θάνατο της μητέρας μας ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία δεν άντεξε την απουσία του Νίκου. Αναφέροντας διαρκώς το όνομά του, μας θύμιζε τις φυλακές και τις εξορίες του. Εφυγε με αβάσταχτο πόνο.
Θα τους θυμούμαι πάντα με αγάπη.
Στη μνήμη τους προσφέρω, μέσω Νοτιοδυτικής Αχτίδας, 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.
Μαρία Κυριαζοπούλου - Καντερέ
* * *
Φωτ.
Στη μνήμη της ΕΠΟΝίτισσας ΚΟΥΛΑΣ ΛΥΤΡΑ από το Σερνικάκι Φωκίδας, η οποία έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 2 Μάη 1993 και άφησε δυσαναπλήρωτο κενό σε μας, που την αγαπούσαμε και την εκτιμούσαμε, μα και στον αγώνα που είχε προσφέρει πολλά, προσφέρω 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αθήνας.
Η συγχωριανή της Ασπασία Κοντογιώργη
* * *
Φωτ.
Πριν από 50 μήνες, τις 26 Φλεβάρη 1997, άφησε την τελευταία πνοή της στο δωμάτιο 511 του Νοσοκομείου του ΕΕΣ Αμπελόκηπων Αθήνας η ΧΑΡΟΥΛΑ Χωραφάκη - ΚΕΠΕΣΗ, εθελόντρια προϊσταμένη του ΕΕΣ, από το 1954 αδελφή. Υπήρξε άξια συντρόφισσα στη ζωή και στον αγώνα του Ν. Κεπέση, καλή συνάδελφος, συνεπής αγωνίστρια συνδικαλίστρια, ανένταχτη κομμουνίστρια και αδιάλλακτη υπερασπιστής της πολιτικής και των ιδανικών του ΚΚΕ, μέλος του Παραρτήματος Δραπετσώνας της ΠΕΑΕΑ.
Νίκος Κυριαζόπουλος |
Κούλα Λύτρα |