Τετάρτη 9 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Κινητοποιήσεις διοργανώνουν οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, που παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες και σε καθεστώς ανασφάλειας. Την Πέμπτη 10/7 θα κάνουν 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Αμυνας. Την Τρίτη 15/7 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας. Την Πέμπτη 17/7 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Ναυτιλίας και την Παρασκευή 18/7 4ωρη στάση εργασίας και συγκέντρωση στα διόδια Ελευσίνας.

FORTHNET: Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση προχωρά το σωματείο εργαζομένων «Forthnet - Netmed», την πέμπτη 10 Ιούλη, στις 5.15 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Πειραιώς και Επταλόφου).

ΡΟΔΟΣ: Σε εκλογές προχωρά το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ρόδου. Οι αρχαιρεσίες θα γίνουν το Σάββατο 12 Ιούλη, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 μ.μ. στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Παραδείσιου και στις 13 και 14 Ιούλη, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ: Η Πανελλήνια Ενωση Ιδιωτικών Κλινικών αποφάσισε την αναστολή της επίσχεσης εργασίας προς τον ΕΟΠΥΥ. Θα συναντηθεί με όλους τους ιδιώτες παρόχους που είναι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό για να εξετάσουν από κοινού τη στάση τους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ