Πέμπτη 6 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Βδομάδα δράσης για τα λαϊκά προβλήματα

Από τη διαμαρτυρία έξω από τη ΔΟΥ Αγρινίου
Από τη διαμαρτυρία έξω από τη ΔΟΥ Αγρινίου
Συνεχίζονται οι αγωνιστικές παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της βδομάδας δράσης που έχει κηρύξει το ΕΚ Αγρινίου, μαζί με σωματεία, ενώσεις και φορείς της περιοχής, για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας και ανακούφισης της εργατικής - λαϊκής οικογένειας.

Την Τρίτη έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ και στη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Αγρινίου (ΔΕΥΑΑ), ενάντια στις διακοπές ρεύματος και νερού και τις αυξήσεις των τιμολογίων. Χτες, έγινε κινητοποίηση έξω από τη ΔΟΥ στο Αγρίνιο, ενάντια στους πλειστηριασμούς, τα χαράτσια και τη βαριά φορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται ως εξής:

  • Σήμερα Πέμπτη, στις 10.30 π.μ., παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενάντια στα χαράτσια (5ευρω - 1 ευρώ ανά συνταγογράφηση κ.ά.).
  • Αύριο Παρασκευή, στις 10.30 π.μ., παράσταση - κινητοποίηση στα γραφεία του ΟΑΕΔ, για διεκδίκηση άμεσων μέτρων ανακούφισης και προστασίας των ανέργων.
  • Το Σάββατο 8 Μάρτη, συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, στις 11 το πρωί, και εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, στις 7 μ.μ., στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με ομιλήτρια τη Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ