Πέμπτη 6 Μάρτη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Προχωράει σε εκλογές με μαζική Γενική Συνέλευση

Στιγμιότυπο από τη μαζική Γενική Συνέλευση
Στιγμιότυπο από τη μαζική Γενική Συνέλευση
Μαζικά συμμετείχαν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας που έγινε την Τετάρτη 26/2 σε αίθουσα του ΕΚ Αθήνας. Ξεχωριστή σημασία έχει η συμμετοχή μεταναστών και νεολαίων εργαζομένων στις διαδικασίες του σωματείου τους.

Από τη συνέλευση μπήκαν στόχοι για άνοιγμα της δουλειάς του σωματείου σε νέους χώρους με αύξηση των εγγραφών και δημιουργία Σωματειακών Επιτροπών, ενώ τέθηκε ως ζήτημα αιχμής για το επόμενο διάστημα ο αγώνας για υπογραφή ΕΓΣΣΕ και ΣΣΕ, σε συμπόρευση με άλλα σωματεία και το ΠΑΜΕ.

Η Εφορευτική Επιτροπή, που εκλέχτηκε στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση, προκήρυξε αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για την ΟΙΥΕ και το ΕΚΑ, τις ημερομηνίες: Δευτέρα 10 Μάρτη έως Παρασκευή 14 Μάρτη, από 2 μ.μ. έως 8 μ.μ. Σάββατο 15 Μάρτη και Κυριακή 16 Μάρτη, από 10 π.μ. έως 6 μ.μ.

Η εκλογική διαδικασία θα γίνει στα γραφεία του ΕΚΑ (Μάρνη και 3ης Σεπτεμβρίου 48, 3ος όροφος). Η κάλπη θα βρίσκεται επίσης: Στην εταιρεία «Γενική Ανακύκλωσης» στον Ασπρόπυργο, Τετάρτη 12/3 και Πέμπτη 13/3, 12 μ. έως 3 μ.μ. Στην εταιρεία Ανακύκλωσης Στερεών Αποβλήτων στον Ασπρόπυργο, Παρασκευή 14/3, 12 μ. έως 3 μ.μ. Απαραίτητα για την ψηφοφορία είναι το βιβλιάριο ασθενείας και η αστυνομική ταυτότητα».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ