Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΥΓΕΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Παλλαϊκός αγώνας ενάντια στα μέτρα για την Υγεία

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την Υγεία στην Ομόνοια, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο. Με τον τομέα της Υγείας δεν μπορεί να παίζει κανένας. Θα πρέπει να οργανωθεί άμεσα παλλαϊκός αγώνας για να ανατραπούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας. Να μην κλείσει, να μη συγχωνευτεί, να μην καταργηθεί κανένα ιατρείο, κανένα Κέντρο Υγείας, καμία υγειονομική μονάδα. Δε θα πρέπει να πληρώνει ο ελληνικός λαός, ο χαμηλόμισθος, ο χαμηλοσυνταξιούχος, ο άνεργος, ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του για τα φάρμακά του, για τη στοιχειώδη περίθαλψη.

Θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους η κινητικότητα, η διαθεσιμότητα, καμία απόλυση. Αντίθετα, πρέπει να προσληφθεί άμεσα νοσηλευτικό, ιατρικό προσωπικό, με μόνιμη και σταθερή απασχόληση, για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο λαός σε αυτό το πολύτιμο αγαθό, που είναι η ίδια η ζωή του, η υγεία του.

Ταυτόχρονα, με αφορμή σήμερα αυτήν τη συγκέντρωση, εδώ από την Ομόνοια, θα θέλαμε να εκφράσουμε ξανά τη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας στην Κεφαλονιά, που υποφέρουν, ιδιαίτερα στους ασθενείς, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους ανθρώπους που πλήττονται και έχουν πληγεί από τον Εγκέλαδο. Να παρθούν άμεσα μέτρα, τόσο για τις υγειονομικές υπηρεσίες στην Κεφαλονιά, όσο και άλλα μέτρα που αφορούν την περίθαλψη και την υγεία του λαού της Κεφαλονιάς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ