Τρίτη 21 Γενάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ημερίδα για την αντισεισμική θωράκιση

Ημερίδα με θέμα «Αντισεισμική Θωράκιση Κατασκευών, Σύγχρονες και Ασφαλείς Υποδομές - Εργα Σχολικής και Λαϊκής Στέγης», συνδιοργανώνουν το Συνδικάτο Οικοδόμων Νομού Ηρακλείου και η Ενωση Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου. Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Τετάρτη 22/1, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο. Χτες, οι διοργανωτές έδωσαν συνέντευξη Τύπου.

Το πρόγραμμά της θα περιλαμβάνει θεματικές εισηγήσεις, ενώ θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από μαζικούς φορείς.

Για το ζήτημα της ανεργίας στον κλάδο των κατασκευών, την αντισεισμική θωράκιση και τις λαϊκές ανάγκες, θα μιλήσει ο Γιάννης Γωνιανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων.

Στην αντισεισμική θωράκιση των σχολικών κτιρίων, τις σύγχρονες υποδομές και στο ρόλο της σύγχρονης, λειτουργικής και ασφαλούς σχολικής στέγης, ως σημαντικού παράγοντα διαπαιδαγώγησης και μόρφωσης των νέων, θα επικεντρώσει η εισήγηση του Μανώλη Συντυχάκη, προέδρου της Ενωσης Γονέων και μέλους του ΔΣ της ΑΣΓΜΕ.

Το φαινόμενο του σεισμού και οι επιπτώσεις του θα είναι το θέμα της εισήγησης του Σταύρου Τάσσου, Διδάκτορα Σεισμολογίας, από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείο Αθηνών. Θα παρέμβει ακόμα εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ/ΤΑΚ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ