ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΓΟΣ |
Στη μνήμη του πατέρα μου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΕΓΟΥ, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 240 ευρώ, μέσω Τομέα Κατασκευών της ΚΟ Αττικής.
Ο γιος του, Νίκος Τέγος
***
Στη μνήμη τoυ αγαπημένου μας ΦΩΚΙΩΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ (ΚΕΜΕΡΙΩΤΗ), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και λογοτέχνη , που «έφυγε» στις 4 Γενάρη 1988, προσφέρουμε το ποσό των 80 ευρώ - μέσω ΚΟΒ ΟΤΕ - για την ενίσχυση του ΚΚΕ του πρωτομάχου του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση, για έναν κόσμο φωτεινό χωρίς τα σκοτάδια και τα βάσανα του καπιταλισμού.
Η σύζυγός του Μένια Παπουτσή, η κόρη του Γεωργία κι ο γαμπρός του Ανδριανός Μπούκουρης.
***
φωτο 1
«Εφυγε» ο αγωνιστής ΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ. «Χάθηκες από το φως του ήλιου και αυτός δάκρυσε. Χάθηκες από τα μάτια μας, αλλά ζεις στη σκέψη μας, στην καρδιά μας. Δεν πρόλαβες να ζήσεις πολύ. Πρόλαβες όμως να δώσεις πάρα πολλά. Γεννήθηκες Αγωνιστής. Εφυγες Αγωνιστής. Οι αγώνες σου δεν πήγανε χαμένοι, μη στεναχωριέσαι. Οι συμβουλές σου, τα λόγια σου έχουν μείνει χαραγμένα βαθιά στην καρδιά μας, στην ψυχή μας, σε όλους αυτούς που σε γνώρισαν, σε έζησαν. Ακόμα και στους πολιτικούς αντιπάλους σου ράγισε η καρδιά για το χαμό σου. Απλά γιατί γνωρίζουν την αξία σου. Μας έδωσες σε όλους να καταλάβουμε τα λόγια του Σααδύ, ότι η ζωή είναι ένας καθημερινός αγώνας για την επιβίωση. Τα στοχασμένα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: Ιδέες δεν Υπάρχουν. Ανθρωποι υπάρχουν που κουβαλούν τις ιδέες και ανάλογα με το μπόι των ανθρώπων που τις κουβαλούν γίνονται κι αυτές μεγάλες. Το μόνο που μπορούμε να σου δώσουμε εμείς για όλα αυτά που μας έδωσες, για όλα αυτά που μας άφησες είναι ένα: ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΜΕ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».
Στη μνήμη του, η οικογένεια της αδελφής του, Μάχης Ξενοπανάγου, προσφέρει στο ΚΚΕ 80 ευρώ, μέσω της Νότιας Εδαφικής ΚΟΒ Αχαΐας.
ΦΩΚΙΩΝΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ |
φωτό 1
Στη μνήμη του σ/φου ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΑΜΟΥ προσφέρουμε στην ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του κόμματός μας.
Οικογένεια Πάνου Γιάνναρου
***
Στη μνήμη της αγωνίστριας μητέρας μου, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, και της φίλης, ΑΛΙΚΗΣ ΚΙΤΣΕΡΗ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Κέντρου Καλλιθέας 100 ευρώ.
Μαρία Λεωνίδου
***
φωτό(χαρτί) 2
Στην μνήμη των: ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΩΡΓΗ (Μπαρότση), ΜΑΡΙΝΙΤΣΗ ΤΑΣΟΥ, ΛΙΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, σύντροφοι από τη Μήλο προσφέρουν 800 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.
***
φωτό 1 (χαρτί)
Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΤΖΟΓΛΟΥ, πιστού οπαδού του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα.
Η σύζυγός του, Φλωριάννα Φρατζόγλου
***
φωτό 2
Στη μνήμη της μητέρας τους σ. ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσοκόμων Αποκλειστικής Απασχόλησης Ελλάδος, που μας άφησε πρόωρα το 2008, και του σ. ΚΩΣΤΑ ΛΙΑΠΑΤΗ, προέδρου της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Ποτών και Τροφίμων και μέλους της ΚΕ (2009 -2013), που «έφυγε» φέτος (2013) από κοντά μας, η Νατάσα Καραβά και ο Μάκης Μακρυγιάννης προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ.
***
Στη μνήμη της θείας της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, εργάτριας κλωστοϋφαντουργίας και μέλους του ΕΑΜ. Και της εξαδέλφης της, ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥΛΑΤΟΥ, μέλους του ΚΚΕ και προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσοκόμων Αποκλειστικής Απασχόλησης Ελλάδος, η Βικτωρία Ατσαλή προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.
ΕΛΕΝΗ ΤΟΥΛΑΤΟΥ |
ΚΙΑΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ |
ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ |
ΤΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ |
ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΤΖΟΓΛΟΥ |
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ(Μπαρότσης) |
ΜΑΡΙΝΙΤΣΗΣ ΤΑΣΟΣ |