Σάββατο 16 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

 ΚΡΗΤΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΚΡΗΤΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
φωτο

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα χάσαμε τον αγαπημένο μας γιο, ΑΓΓΕΛΟ. Αγγελε, αγόρι μου, να έχεις καλό ταξίδι και καλή αντάμωση.

Αντί για στεφάνι προσφέρω 1.000 ευρώ στην ΝΕ Λακωνίας, για τον αγώνα του ΚΚΕ, γιατί αυτό το τίμιο κόμμα αγαπούσες, καθώς και 100 ευρώ στην εφημερίδα μας, τον "Ριζοσπάστη".

Οι γονείς σου, Γεράσιμος Γιακουμάκης και Παρασκευή Γιακουμάκη.

***

φωτο

Πέρασαν 32 ολόκληρα χρόνια από τις 17.10.1978 που πέρασε στην αιωνιότητα ο πατέρας μας ΘΕΟΦΙΛΟΣ Γ. ΚΡΗΤΑΣ, από την Γουργιά Μεσολογγίου. Υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης, μαχητής του ΕΛΑΣ με πλούσια πατριωτική δράση. Το κράτος των δοσίλογων για τη δράση του αυτή τον αντάμειψε με φυλακές για αρκετά χρόνια. Πέρασε δύσκολα χρόνια, από τα βασανιστήρια που υπέστη έχασε οριστικά την υγεία του και πέθανε σε μικρή ηλικία.

Στην μνήμη του προσφέρουνε 120 ευρώ στο ΚΚΕ τα παιδιά του: Σωτήρης, Νίκος και Δήμητρα Καλύβα, και ο εγγονός του Γιώργος Καλύβας 50 ευρώ.

***

φωτο

Στις 6 Οκτώβρη έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Μ. ΖΑΡΙΚΟΣ, μαχητής του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Προλετάριος, λαϊκός καλλιτέχνης.

Στην μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Τυποεκδοτικής, στο ΚΚΕ.

Σύντροφε καλό ταξίδι

Ο ανιψιός σου Α.Β.

***

φωτό

Πέρασαν 6 μήνες που έφυγε από κοντά μας ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ.

Στη μνήμη του προσφέραμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κουκακίου - Πλάκας, και 20 ευρώ στον «Ρ».

Η σύζυγός του Ζαφειρία και τα παιδιά του

***

φωτο

Με την συμπλήρωση 5 χρόνων από τον θάνατο του ΗΛΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ με αταλάντευτη πίστη στο ΚΚΕ, στην μνήμη του και για την προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Βολήμα Ζακύνθου, οι φίλοι του προσφέρουν 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
Οι σύντροφοι και φίλοι του

Αγγελος Μελίττας, Γεώργιος Στήθος, Διονύσης Ποταμίτης, Ανδρέας Ταβουλάρης, Ηλίας Θεοδόσης

***

φωτό

Γιάννη μου, η απουσία σου εδώ και πέντε χρόνια είναι μεγάλο πλήγμα για την οικογένειά σου και το Κόμμα σου. Αν δεν έφευγες στις 17.10.2005, έτσι αναπάντεχα από κοντά μας, θα συμμετείχες και σήμερα με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στους αγώνες του λαού μας. Στο πλευρό του Κόμματος με αγώνες και απεργίες βρίσκεται η γυναίκα σου, που αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών όλων μας.

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ που δεν έχει φύγει στιγμή απ' το μυαλό μου, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 150 ευρώ και εύχομαι καλή δύναμη στα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ για τους αγώνες τους για ένα ισχυρό ΚΚΕ.

Γιάννα Παναγιωτοπούλου

* Στην μνήμη του συντρόφου και φίλου μας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας, πριν πέντε χρόνια, προσφέρουμε 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Οικονομοπούλου Μαρία, Θεοδωρακόπουλος Χρήστος, Καλογερόπουλος Αγγελος, Αποστολόπουλος Κώστας, Παπαδάτου Μ., Πετρόπουλος Φώτης, Αλεξόπουλος Ανδρέας, Ηλιόπουλος Γιώργος.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

Μ. ΖΑΡΙΚΟΣ
Μ. ΖΑΡΙΚΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ