Κυριακή 6 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κινητοποιήσεις στα νοσοκομεία

Σε δυο κινητοποιήσεις θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία στο άμεσο διάστημα: Στις 10 και στις 17 Μάη 2001 - που είναι η πανεργατική απεργία.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία αποφάσισε εξάωρες στάσεις εργασίας για τα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και 24ωρη απεργία για τα νοσοκομεία της υπόλοιπης χώρας στις 10.5.2001. Θα γίνουν δυο συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στις 10 π.μ. και θα ακολουθήσουν πορείες. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Μαβίλη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς τα υπουργεία Οικονομικών και Υγείας. Στη Θεσσαλονίκη, η συγκέντρωση θα γίνει στην Καμάρα και θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

  • Την απόφαση για εξάωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 10 Μάη 2001 πήρε και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας - Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Αύριο (7.5.2001), θα γίνει η Γενική Συνέλευση της ΕΙΝΑΠ στο δώμα του «Ευαγγελισμού», ώρα 11.30 π.μ. Θέματα της Συνέλευσης θα είναι η προκήρυξη εκλογών και το Ασφαλιστικό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ