Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Εργατικές συσκέψεις ενόψει του συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Με στόχο την επιτυχία του πανεργατικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη και την οργάνωση του αγώνα σε κάθε κλάδο, οι ταξικές δυνάμεις ανοίγονται στους χώρους δουλειάς και διοργανώνουν συσκέψεις και εξορμήσεις. Την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι στον 7ο όροφο του ΕΚΘ όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις της και το σχέδιο δράσης των ταξικών δυνάμεων.

Σήμερα στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται η σύσκεψη της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ με συνδικαλιστικές οργανώσεις και συνδικαλιστές, για την οργάνωση του πανεργατικού συλλαλητηρίου που θα γίνει στα εγκαίνια της ΔΕΘ, το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αριστοτέλους.

Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη, 10 π.μ. στην Πολίχνη, θα γίνει σύσκεψη εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ από τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., στο νοσοκομείο «Θεαγένειο» θα γίνει σύσκεψη των δυνάμεων του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο.

Την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ., στον 1ο όροφο του ΕΚΘ, θα γίνει κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εμπορίου - Υπηρεσιών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ