Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλάκα μας κάνετε!

Μόνο ως αστείο και μάλιστα κακό μπορεί να σταθούν οι κατηγορίες από έντυπα που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ για αλισβερίσια του ΚΚΕ με καπιταλιστές. Κύριοι μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια γιατί πραγματικά δε σας παίρνει. Τα πάρε δώσε του προέδρου σας με τον ΣΕΒ και τον κ. Δασκαλόπουλο είναι πολύ γνωστά και πολύ πρόσφατα. Ούτε στέλεχος του ΚΚΕ μίλησε στη συνέλευση του ΣΕΒ, ούτε αποκάλεσαν «χρήσιμο» το ριζοσπαστισμό του ΚΚΕ οι Ελληνες βιομήχανοι διά στόματος του προέδρου τους. Οπότε το ποιος συναλλάσσεται με καπιταλιστές και ποιος μάλιστα μαζεύει συστατικές επιστολές για να γίνει πρωθυπουργός καλύτερα να μην το θίξουμε! Εμείς εδώ, τουλάχιστον τα δέκα χρόνια που είμαι εγώ σε αυτό το σταθμό, δε ζήσαμε ποτέ τέτοια ντροπή.

Πάντα οι θέσεις και οι πράξεις του Κόμματός μας ήταν καθαρές όπως και τώρα που για να μας πληρώσει, πούλησε αυτό που τόσα χρόνια κρατήσαμε με κόπους και θυσίες όλοι οι εργαζόμενοι και γι' αυτό ανήκει και σε εμάς.

Επιτέλους ας σταματήσει αυτό το αστείο για το σταθμό της «αριστεράς» γιατί όσο μπορώ να ξέρω δεν ήρθε κανένας από την ΙΣΚΡΑ (πανάθεμά σας όνομα που βάλατε) να αναλάβει τα χρέη του «902» και να κάνει πρόταση. Γιατί στα λόγια χτίζουμε ανώγια και κατώγια αλλά ποιος θα πλήρωνε από την «αριστερά» το μάρμαρο δε μας λέει κανείς. Αλλωστε τι θα γινόταν; Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή θα είχε την αρχισυνταξία το ΚΚΕ, Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο ο ΣΥΡΙΖΑ και θα δίναμε την Κυριακή στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει..!

Εμείς εδώ ξέραμε ότι μαχόμασταν τόσα χρόνια σε προκεχωρημένο χαράκωμα της ταξικής πάλης (μην ξινίζετε τα μούτρα σας στη λέξη), γι' αυτό και πιο πολύ από εμάς δε στεναχωριέται κανείς, ακόμα και αν καταλαβαίνουμε και συμφωνούμε με την ανάγκη αυτής της απόφασης του ΚΚΕ. Αύριο από άλλη θέση ως εργαζόμενοι αλλού ή ως άνεργοι θα έχουμε ανάγκη το ΚΚΕ, θα τον είχαμε ανάγκη τον «902». Αλλά όπως ήταν: Ταξικός και καθαρός και όχι «ροζ»!

Οσο για την πιάτσα κύριε Παπαδημούλη την ξέρετε εσείς και ο κύριος Καρτερός καλύτερα από εμάς απ' ό,τι φαίνεται γιατί και ομοτράπεζοι σας είναι και με τα καλύτερα λόγια μιλάνε για σας. Εμείς τόσα χρόνια είμαστε στους δρόμους, στα εργοστάσια, στα σχολεία. «Πιάτσες» που μάλλον αλλεργία σας προκαλούν γιατί δε σας είδαμε και πότε! Οπότε κόψτε την πλάκα!!!

Υ.Γ. Το αν και πόσα πρόσφερε ο καθένας μας στο Κόμμα και πόσα παίρνει, αφορά εμάς και κανένας δε μας υποχρέωσε! Δηλαδή κύριοι της ΕΣΗΕΑ, τσολιά στην τσέπη μας -για να μην πω και πουθενά αλλού- δε σας βάλαμε!


Σπύρος ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ
Τεχνικός, εργαζόμενος στον «902»


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ