Σάββατο 20 Ιούλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Παρά την πρόσφατη απόρριψη από το δικαστήριο, ο Α. Τσοχατζόπουλος επανέφερε για άλλη μια φορά χτες το αίτημα για κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ. Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι γι' αυτόν «το σκάνδαλο είναι πως τα υποβρύχια δεν έχουν ακόμη παραδοθεί», ενώ ζήτησε μέσω των συνηγόρων του η απολογία του να ξεκινήσει στις 2 Σεπτέμβρη και όχι στις 29 Ιούλη, λόγω τους όγκου της δικογραφίας και να έχει τον εύλογο χρόνο για να προετοιμαστεί. Πάντως, σύσσωμη η πλευρά των συνηγόρων εξέφρασε το αίτημα για διακοπή των συνεδριάσεων μέχρις τις 2 Σεπτέμβρη λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ήταν σε εξέλιξη μέχρι χτες το βράδυ, σε δασική έκταση στη Δάφνη Βοιωτίας. Στον τόπο επιχειρούσαν 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και δύο αεροσκάφη. Εξάλλου, συνελήφθη προχτές 48χρονος αλλοδαπός, ως υπαίτιος πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την περασμένη Πέμπτη σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Πύργος Μελισσουργού του Δήμου Σαρωνικού - Αναβύσσου.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΑΒΑΛΑ: Σε φυλάκιση πέντε χρόνων με αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο γνωστός επιχειρηματίας Λ. Γαβαλάς, ο οποίος συνελήφθη για τέταρτη φορά λίγες βδομάδες μετά την αποφυλάκισή του. Ο επιχειρηματίας κατηγορείται για ληξιπρόθεσμες και βεβαιωμένες οφειλές του έτους 2012 ύψους 1,5 εκατ. ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ