Σάββατο 13 Ιούλη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Στο... περίμενε για τα ντέρμπι

Χωρίς κάποιο ντέρμπι στην πρεμιέρα όπως λίγο - πολύ ήταν αναμενόμενο λόγω της ύπαρξης των κλειδάριθμων θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League με την πρώτη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου. Κατά τ' άλλα στην πρεμιέρα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη νεοφώτιστη Καλλονή, ωστόσο, όπως προέκυψε στη συνέχεια, το παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα αφού λόγω των σχετικών έργων το γήπεδο της Μυτιλήνης ίσως να μην είναι έτοιμο. Οσον αφορά στα ντέρμπι, αυτά αργούν αφού ουσιαστικά ξεκινούν από την 7η αγωνιστική και πέφτουν μαζεμένα μέχρι τη 12η. 7η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 10η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. 11η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. 12η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Αρης. Στα ιδιαίτερα σημεία της φετινής κλήρωσης η απουσία λόγω υποβιβασμού της ΑΕΚ για πρώτη φορά από καταβολής της Α' Εθνικής. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής αναλυτικά: ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ, ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.

  • Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαριάνο Γκονσάλες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον παίκτη να περιμένει την ελευθέρας του προτού ανακοινωθεί.
  • Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Φελίπε Γκόμεζ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
  • Ο Αργεντίνος Καρντόσο, ο οποίος είχε σπουδαία παρουσία στον Αστέρα Τρίπολης παλιότερα, επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Εργοτέλη, με τον οποίο συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ