Τετάρτη 12 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Πλήθος εκδηλώσεων της ΚΝΕ

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο το Φεστιβάλ ΑΕΙ - ΤΕΙ Αττικής

Στιγμιότυπο από παλιότερες εκδηλώσεις
Στιγμιότυπο από παλιότερες εκδηλώσεις
Ο Απρίλης ήταν για την ΚΝΕ ο μήνας των Μαθητικών Φεστιβάλ, ενώ τώρα τη σκυτάλη πήραν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ και πραγματοποιούν αυτή την περίοδο με επιτυχία τα δικά τους Φεστιβάλ. Παράλληλα, εκδηλώσεις της ΚΝΕ γίνονται σε γειτονιές της Αττικής και σε άλλες πόλεις.

Το διήμερο 14 - 15 Ιούνη γίνεται και το Φεστιβάλ της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΑΕΙ - ΤΕΙ Αττικής της ΚΝΕ, που θα φιλοξενηθεί στη Γεωπονική.

Την Παρασκευή 14 Ιούνη το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Προβολή της ταινίας «Ο αληθινός φασισμός». Βιβλιοπαρουσίαση της συλλογής των έργων του Λένιν «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση». Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα: «Ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι από το 1922 ως τις μέρες μας και η στάση του ΚΚΕ». Χορευτικό δρώμενο: «Φασισμός, το αυγό του φιδιού». Παραδοσιακοί χοροί από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη. Λαϊκό γλέντι με τους «Αμέθυστους».

Το Σάββατο 15 Ιούνη: Προβολή της ταινίας «400 χτυπήματα». Συναυλία με τους «Bright Black», «Diminuita», «Broken Morning». Ανοιχτή συζήτηση: «Δεν θυσιάζουμε τις σπουδές και το μέλλον μας για την πλουτοκρατία. Πώς οργανώνουμε τους αγώνες μας», με ομιλητές τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και τον Νίκο Σταματόπουλο, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο και τους «Domenica».

Επίσης, θα διεξαχθεί τουρνουά μπάσκετ 3on3 και στο χώρο θα υπάρχει βιβλιοπωλείο. Για την οικονομική ενίσχυση του 22ου Αντιιμπεριαλιστικού Διήμερου της ΚΝΕ, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Σούδα, η είσοδος στο Φεστιβάλ των ΑΕΙ - ΤΕΙ είναι 4 ευρώ με ποτό.

Αλλες εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Οι Οργανώσεις Πατησίων και Γαλατσίου οργανώνουν 4ήμερο εκδηλώσεων από χτες έως και την Παρασκευή 14/6, στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή, από τις 7 μ.μ. καθημερινά, που θα περιλαμβάνει:

Σήμερα, Τετάρτη: Προβολή της ταινίας «Παιδαγωγικό ποίημα» και διαγωνισμός μάσκας - ζωγραφιές για τα παιδιά.

Αύριο, Πέμπτη: Βραδιά ροκ - τζαζ.

Παρασκευή 14 Ιούνη: Λαϊκο-ρεμπέτικη βραδιά.

Σε άλλες πόλεις

Σήμερα, Τετάρτη, στην Κατερίνη, οι μαθητικές Οργανώσεις Πιερίας της ΚΝΕ διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα «Η στάση του εργατικού κινήματος σε περίπτωση πολέμου», στις 6 μ.μ., στα γραφεία της ΤΕ Πιερίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Αντώνης Παπαδόπουλος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Παρασκευή 14 Ιούνη:

Στα Τρίκαλα, εκδήλωση των μαθητικών Οργανώσεων της ΚΝΕ με θέμα «Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους...», στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία στην Μπάρα (απέναντι από την καφετέρια break).

Στα Τρίκαλα, προβολή της ταινίας «Τα σταφύλια της οργής» του John Ford, στις 8.30 μ.μ., στην ταράτσα των γραφείων της ΚΟ Τρικάλων του ΚΚΕ.

Στο Βόλο, συζήτηση με θέμα «Διακοπές, δικαίωμα και ανάγκη των μαθητών», στις 9 μ.μ., στον Αναυρο.

Σάββατο 15 Ιούνη:

Στη Νάξο, τουρνουά μπάσκετ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, στις 6.30 μ.μ., στο γήπεδο του Ενιαίου Λυκείου της Χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ