Τετάρτη 10 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τέλος ο Λίνεν, φαβορί ο Δέλλας

Η κακή εμφάνιση και η ήττα στα Γιάννενα που έφεραν την ΑΕΚ σε οριακή κατάσταση όσον αφορά τη μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία, οδήγησαν τελικά στην απόφαση των διοικούντων για διακοπή της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό Εβαντ Λίνεν. Κάτι που είχε αρχίσει να ακούγεται αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ και χτες ολοκληρώθηκε και τυπικά μετά το Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε. Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του το όνομα του Τραϊνού Δέλλα φάνταζε ως πρώτο στις προτιμήσεις των διοικούντων, χωρίς να αποκλείονται και άλλες περιπτώσεις (Μπατίστα, Κοπιτσής, Καραγιάννης).

  • Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελούν οι Μάντζιος και Επστάιν αφού ενημερώθηκαν από την διοίκηση ότι τις επόμενες ημέρες θα λυθούν τα συμβόλαια τους. Ο Ντένις Επστάιν βρισκόταν εδώ και καιρό σε δυσμένεια καθώς δεν είχε πείσει με την απόδοσή του. Ο Μάντζιος ήρθε τον Ιανουάριο κατόπιν εισήγησης του Αναστόπουλου ο οποίος έχει ήδη αντικατασταθεί από τον Παράσχο.
  • Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε την Τρίτη (9/4) πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Αρης για την ανακοίνωση που εξέδωσε για τη διαιτησία στο ματς με τον Ατρόμητο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ