Σάββατο 23 Μάρτη 2013 - Κυριακή 24 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος

Πολιτική εξόρμηση με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για την έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού», πραγματοποιεί η Κομματική Οργάνωση Αττικής του Κόμματος. Στο πλαίσιό της θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις - περιοδείες:

Σήμερα Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Λαύριο (Παλιό Μηχανουργείο) θα μιλήσει ο Κ. Συμεωνίδης, γραμματέας της Αχτίδας Μεσογείων - Λαυρεωτικής της ΚΟ Αττικής.

Αύριο Κυριακή

-- Στις 10.30 π.μ. σε συγκέντρωση της ΚΟΒ Σαλαμίνας, στο Εργατικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Β. Μαρούπας, γραμματέας της ΝΕ Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στη Νέα Μάκρη (αίθουσα Δημαρχείου) θα μιλήσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 27/3

-- Στις 7 μ.μ., στο δημοτικό κινηματογράφο «Καλυψώ» της Καλλιθέας (Γρηγορίου Λαμπράκη και Καλυψούς), θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στα Ανω Λιόσια, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ (Φυλής 185) θα μιλήσει ο Π. Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στους Αγ. Ανάργυρους, (Β' ΚΑΠΗ, Κωνσταντινουπόλεως & Πλαπούτα) θα μιλήσει ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Μπραχάμι, στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Χ. Κατσώτης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση που διοργανώνουν οι ΚΟΒ Α-Β Διαμερίσματος Πειραιά, στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ θα μιλήσει ο Β. Μαρούπας, γραμματέας της ΝΕ Πειραιά.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Κορωπί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Συρίγος Βαλσαμος, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Ν. Ηράκλειο, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Καισαριανή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στου Ζωγράφου, στον κινηματογράφο «ΑΛΕΚΑ» θα μιλήσει ο Θ. Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 8 π.μ. περιοδεία στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Μενίδι.

-- Στις 11 π.μ. περιοδεία στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με επικεφαλής τον Μπ. Αγγουράκη, μέλος της ΚΕ.

Την Πέμπτη 28/3

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης (2ας Μαϊου 8, κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση της Αχτίδας Δημόσιας Διοίκησης - ΟΤΑ στην αίθουσα του συνδικάτου Οικοδόμων (Κάνιγγος 1) θα μιλήσει ο Δ. Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στη 1 μ.μ. σε συγκέντρωση στην ΑΣΟΕΕ θα μιλήσει ο Π. Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Πετρούπολη, στο 2ο Δημοτικό (Κ. Βάρναλη 3) θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στην Αγία Βαρβάρα, στο Α' ΚΑΠΗ, θα μιλήσει ο Β. Βούλγαρης, γραμματέας της ΑΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών.

Την Παρασκευή 29/3

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Ιλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου, θα μιλήσει ο Θ. Παφίλης, μέλος της ΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ(3/3/2017)
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος(23/2/2017)
Πολιτική εξόρμηση για το 20ό Συνέδριο του Κόμματος(21/2/2017)
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος(3/4/2013)
Πολιτική εξόρμηση για την πρόταση του Κόμματος(30/3/2013)
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ(23/11/2011)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org