Παρασκευή 8 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πρώτη «έξοδος» της Μποφίλιου

Στις 13/3, η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, και μάλιστα στο ιστορικό club «Dingwalls» του Λονδίνου, όπου από το 1973 έως σήμερα φιλοξενήθηκαν σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, με επιμονή στο προσωπικό της ρεπερτόριο, έμφυτη αγάπη σε μια ρετρό αισθητική και με ιδιαίτερη θεατρικότητα στις ερμηνείες της, έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένθερμους ακροατές σε Ελλάδα και Κύπρο, οι οποίοι κατακλύζουν όποιο χώρο κι αν εμφανίζεται.

Στην πρώτη της ευρωπαϊκή εμφάνιση, τραγούδια από τη δισκογραφία της σμίγουν με γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια της ελληνικής και διεθνούς σκηνής, δημιουργώντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Από τους Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, έως τους Depeche Mode και την Adele. Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης. Ηχος: Γιάννης Παξεβάνης. Παίζουν οι μουσικοί: Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης. Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης. Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης. Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής. Τσέλο: Αρης Ζέρβας. Βιολί - Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ