Παρασκευή 22 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΟΠΕ

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, έστειλε η ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) μετά την έγγραφη ενημέρωση του δεύτερου σχετικά με την επιχορήγηση για το 2013, η οποία μειώθηκε στο 1.000.000 ευρώ. Παράλληλα, η Ομοσπονδία παραθέτει τα προβλήματα που θα υπάρχουν μετά τη μείωση και προτείνει 7 μέτρα για να αντιμετωπιστούν. Την επιστολή κοινοποίησε και στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, τη γενική γραμματέα Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο.

«...Πώς είναι δυνατόν με αυτά τα χρήματα η Ομοσπονδία να διοργανώσει πρωταθλήματα και λοιπές αγωνιστικές εκδηλώσεις και κυρίως τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, που δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μας να αγωνιστούν; Πώς είναι δυνατόν η Ομοσπονδία να αναλάβει οποιασδήποτε μορφής πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ (ας ληφθεί υπόψη ότι η Ομοσπονδία μας καλλιεργεί δυο Ολυμπιακά Αθλήματα) και κυρίως πώς είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει τις δαπάνες συμμετοχής των Εθνικών Ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις; Για όλα αυτά τα ζητήματα δε γίνεται η παραμικρή αναφορά στο έγγραφό σας και δεν υπάρχει καμία πρόταση από πλευράς σας» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή της Ομοσπονδίας βόλει.

  • Ο Ηρακλής εξασφάλισε το τρίτο εισιτήριο για το φετινό φάιναλ φορ του Κυπέλλου που θα γίνει στο Ρέθυμνο, αφού χτες επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1 για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η τελευταία θέση θα παιχθεί ανάμεσα σε ΑΟ Κηφισιάς και Φοίνικα Σύρου που αγωνίζονται στις 27 Φλεβάρη.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ