Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ: Να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας την Τετάρτη (έναρξη της βάρδιας έως 9 π.μ.) και 24ωρη απεργία την Πέμπτη αναμένεται να αποφασίσουν σήμερα τα ΔΣ των Σωματείων Εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, με βάση την πρόταση του συντονιστικού των σωματείων, όπως αυτή διαμορφώθηκε χτες. Αίτημα αιχμής για τον κλάδο είναι η μη εφαρμογή του μισθολογίου του Δημοσίου και στις πρώην ΔΕΚΟ που θα επιφέρει περαιτέρω μειώσεις.

ΟΣΕ: Απεργία πραγματοποιούν στις 19 και 20 Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, στις απολύσεις και το χτύπημα των μισθών. Η Ομοσπονδία (ΠΟΣ) προβάλλει τα αιτήματα: Αμεση απόσυρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που τεμαχίζει τον ΟΣΕ για να επιταχυνθεί η διαδικασία της ιδιωτικοποίησής του, να μην υπαχθεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Ακόμα, απαιτεί να μην εφαρμοστεί το νέο μισθολόγιο του Δημοσίου που μειώνει πιο πολύ τους μισθούς, να υπογραφεί νέα ΣΣΕ και άλλα.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «FORTHNET - NETMED»: Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί τους εργαζόμενους, σήμερα, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, το Επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Forthnet - Netmed», με στόχο την οργάνωση της πάλης τους για να παρθούν πίσω οι μειώσεις μισθών, να υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση, για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ