Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Κρατώντας άσβεστη τη μνήμη των γονιών μας και των αδελφών της μάνας μας, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 3.000 ευρώ.

Π.Ν. και Α.Ν.

-- Στη μνήμη των γονιών μας, Σάρας και Θωμά Ιωαννίδη, του γαμπρού και συζύγου, Στεφάνου Αρβανιτίδη, προσφέρουμε 2.000 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του κόμματος στη ΝΕ Δράμας.

Σόλων, Κούλα και Δήμητρα Ιωαννίδου Αρβανιτίδου.

-- Ο σ. Αντώνης Παπασταθόπουλος προσφέρει, στο ΚΚΕ, 1.200 ευρώ (4η δόση), μέσω της ΚΟ Μεσσηνίας.

-- Ο σ. Αμπελιώτης Παύλος, παλαίμαχος ναυτεργάτης και στέλεχος της θρυλικής ΟΕΝΟ, από το Κάρντιφ της Αγγλίας προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών.

-- Για την ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, στην οικονομική εξόρμησή του, προσφέρουμε 1.000 ευρώ, οι Α.Κ. και Α.Β.

O αγωνιστής Κώστας Λέκκας, από τη Νέα Υόρκη, προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 1.000 δολαρίων ΗΠΑ.

-- Η σ. Ειρήνη Ζεγκίνη πρόσφερε στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ, στη μνήμη του συζύγου της ΜΠΑΜΠΗ ΖΕΓΚΙΝΗ, 400 ευρώ. Το ΔΣ του Σπιτιού του Αγωνιστή ευχαριστεί θερμά, για τη σταθερή στήριξη του κοινωνικού μας έργου, από τη σ. Ε. Ζεγκίνη

-- Για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρω 100 ευρώ στην αξέχαστη μνήμη της γυναίκας μου, Αγγελικής, και της κόρης Μαρίας.

Χ.Α.

-- Στη μνήμη των αγαπημένων μας γονιών Στέλιου και Ζωής Αγαθαγγέλου, προσφέρουμε 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Λιβαδειάς.

Οι κόρες τους Βασιλική-Φωτεινή

-- Ο Απόστολος Παππάς, στη μνήμη του ανιψιού του ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΠΑ, πρόσφερε 300 ευρώ στην Οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Γέρακα.

-- Στον αγαπημένο μου σύντροφο, σύζυγο, 40 χρόνια τώρα, ΓΕΩΡΓΙΟ Ι. ΚΑΤΣΙΕΡΗ που έφυγε για πάντα, τον αγαπημένο μου ανθρωπιστή Κομμουνιστή. Στη μνήμη του προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του, Ουρανία Κατσιέρη - Καφαντάρη.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org