Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολιτιστικές πρωτοβουλίες των Οργανώσεων

Βδομάδα πολιτιστικών εκδηλώσεων διοργανώνει η Νομαρχιακή Οργάνωση Χαλκίδας - Θήβας της ΚΝΕ, από αύριο Δευτέρα έως και την Κυριακή 23 Δεκέμβρη. Ολες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στην παραλία της Χαλκίδας, όπου θα λειτουργεί καθημερινά και έκθεση βιβλίου από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με προβολές ταινιών, από αύριο έως και την Πέμπτη στις 8 μ.μ., ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι: 17 Δεκέμβρη - «Ελα να δεις», 18 Δεκέμβρη - «Ο μεγάλος δικτάτωρ», 19 Δεκέμβρη - «Τα πέτρινα χρόνια», 20 Δεκέμβρη - «Ο Πολ, ο Μικ και οι άλλοι».

Ακολουθεί την Παρασκευή, 21 Δεκέμβρη, η κεντρική πολιτική εκδήλωση, στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Το Σάββατο 22 Δεκέμβρη θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και την Κυριακή 23 Δεκέμβρη το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα κλείνει με γλέντι της Νομαρχιακής Οργάνωσης Χαλκίδας - Θήβας, στη 1 το μεσημέρι.

Οι μαθητές πάνε θέατρο

Οι μαθητικές Οργανώσεις της Αττικής της ΚΝΕ θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Το φως που (πάντα) καίει», του Κώστα Βάρναλη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Κολοβού, την Πέμπτη 27/12, στις 12 το μεσημέρι, στο «θέατρο της Ημέρας» (Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι - στάση ΜΕΤΡΟ Πανόρμου). Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές για τη γέννηση, την ανάπτυξη της θρησκείας και το ρόλο της σήμερα. Δηλώσεις συμμετοχής στις Οργανώσεις της ΚΝΕ σε κάθε περιοχή και στο τηλέφωνο 694.2693.007.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org