Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Τιμούν την Οχτωβριανή Επανάσταση

Σειρά εκδηλώσεων προς τιμήν της Οχτωβριανής Επανάστασης διοργανώνονται τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα:

  • Από τη ΝΕ Αχαΐας και το ΝΣ της ΚΝΕ σήμερα Σάββατο, στην Πάτρα, στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, στις 5 μ.μ.. Θα μιλήσει ο Β. Βεροιώτης, μέλος ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.
  • Από τη ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ και το ΝΣ της ΚΝΕ, σήμερα Σάββατο, στον Πύργο, στο Θέατρο Κούβελος, στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει η Ελενα Καούκη, Γραμματέας ΝΣ Ηλείας της ΚΝΕ.
  • Από τη ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ και το ΝΣ της ΚΝΕ, σήμερα Σάββατο, στην Κόρινθο, στο Θεατράκι Δημαρχείου, στις 7μ.μ. Θα μιλήσει ο Γ. Τεφάνης, Γραμματέας του ΝΣ της ΚΝΕ.
  • Από τη ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ και το ΝΣ της ΚΝΕ, αύριο Κυριακή 2/12, στο Σαρακινάδο Θέατρο, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γ. Κωνσταντίνου, μέλος ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει παρουσίαση της μπροσούρας του ΚΣ της ΚΝΕ «Αλήθειες και ψέματα για το Σοσιαλισμό» από τον Τ. Φαραό, Γραμματέα του ΝΣ Ζακύνθου της ΚΝΕ και προβολή DVD.
  • Απ' την ΚΟΒ και την ΟΒ Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Εργατικής Αχτίδας της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή 2/12, στις 19.30, στην έδρα της ΚΟ Πελοποννήσου του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ