Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Για την Οστράβα (Τσεχία) αναχωρούν σήμερα οι Λευτέρης Κοσμίδης και Λευτέρης Πετρούνιας, όπου θα γίνει (23-24/11) το - έβδομο και τελευταίο της σειράς - Challenge Cup. Από το τουρνουά θα προκύψει η τελική παγκόσμια κατάταξη των αθλητών βάσει των βαθμών που έχουν συγκεντρώσει μέσα στο 2012.

Ο Κοσμίδης έχει εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά, για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2010, στις ασκήσεις εδάφους. Ο Πετρούνιας είναι μέχρι στιγμής 2ος στη σχετική λίστα των κρίκων. Θα κυνηγήσει το χρυσό μετάλλιο στην Οστράβα, ώστε να υποσκελίσει στην τελική ετήσια κατάταξη τον Βραζιλιάνο Ολυμπιονίκη του αγωνίσματος, Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ