Σάββατο 10 Νοέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Αύριο Κυριακή γίνεται στην Αθήνα, η τέταρτη πανελλαδική συνάντηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ). Οι εργασίες της συνάντησης ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι, στο ΤΕΙ Πειραιά (Πέτρου Ράλλη και Θηβών 250, Αιγάλεω) στο αμφιθέατρο «Χατζηνικολάου».

*** Συζήτηση με θέμα «Η παραχάραξη της Ιστορίας και η απάντηση του ταξικού κινήματος» διοργανώνουν αύριο Κυριακή, στο κτίριο της Νομικής (αμφιθέατρο 1), στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Μαργαρίτη, καθηγητή Σύγχρονης Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών «Ελλη Αλεξίου», «Ρόζα Ιμβριώτη», Π. Φαλήρου, Σαλαμίνας, «Σωκράτης», «Γιώργος Σεφέρης» και ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση ο «Βύρωνας». Καλεί και η Δ' ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.

*** Με νέες στάσεις εργασίας τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Νοέμβρη, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, συνεχίζει τον αγώνα του, το Διοικητικό Προσωπικό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενάντια στα νέα εξοντωτικά μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή και στο νέο σχέδιο νόμου που προβλέπει απολύσεις εργαζομένων.

*** Σε κινητοποιήσεις στο Δήμο Ηρακλείου την Τετάρτη 14 Νοέμβρη και στο Δήμο Μαλεβιζίου την ερχόμενη Δευτέρα 12 Νοέμβρη στις 11 το πρωί, θα προχωρήσουν οι ομάδες γυναικών της ΟΓΕ Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου και Δήμου Μαλεβιζίου για τον υποσιστισμό των παιδιών στα σχολεία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ