Σάββατο 20 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Σήμερα τα σπουδαία

Με τρία σημαντικά ματς ξεκινάει σήμερα η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE. Χρονολογικά πρώτα αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι και ακολουθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα στο στάδιο «Καραϊσκάκης» ο πρώτος στη βαθμολογία Ολυμπιακός με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θέλει να πετύχει το 7Χ7 κόντρα στην Ξάνθη και να διατηρηθεί αήττητος στο ρετιρέ. Ο Πανιώνιος που καραδοκεί παίζει στη Νέα Σμύρνη με την Κέρκυρα. Το ματς της μέρας γίνεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ τρίτος στον πίνακα θα υποδεχτεί την ουραγό και δίχως νίκη ως τώρα ΑΕΚ που ψάχνει την «ανάσταση» με νέο τεχνικό τον Εντβαν Λίνεν που στο ντεμπούτο του θέλει τουλάχιστον να μη χάσει. Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Αρη και της Τρίπολης, όπου ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει την ανεβασμένη Βέροια. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό, ενώ στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός τα Γιάννενα. Τέλος, σημαντικό ματς θα γίνει τη Δευτέρα όπου έχουμε κρητικό ντέρμπι στα Χανιά, όπου η ευχάριστη έκπληξη Πλατανιάς θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: Ολυμπιακός - Ξάνθη (17:15 NS2), Πανιώνιος - Κέρκυρα (17:15 NS3), ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (19:30 NS1). ΑΥΡΙΟ: Αστέρας Τρίπολης - Βέροια (16:00 NS1), Ατρόμητος - Λεβαδειακός (18:15 NS1), Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννενα (18:15 NS3), ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (20:30 NS1). ΔΕΥΤΕΡΑ: Πλατανιάς - ΟΦΗ (20:30 NS2).

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 18, Πανιώνιος 15, ΠΑΟΚ 12, Πλατανιάς 11, Αστέρας Τρίπολης 10, Ατρόμητος 9, Βέροια 8, ΠΑΟ 7, ΟΦΗ, Πανθρακικός 6, Αρης, Κέρκυρα, Γιάννενα, Λεβαδειακός 4, ΑΕΚ 2.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ