Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Συσκέψεις και συνελεύσεις

Συνεχίζονται οι συλλογικές διαδικασίες, με στόχο να βαθύνουν οι δεσμοί των συνδικάτων με τα μέλη τους

Τη δύναμη και την ευθύνη που έχουν οι εργαζόμενοι για την επιτυχία της απεργίας αναδεικνύουν οι γενικές συνελεύσεις (φωτ. από παλιότερη συνέλευση στα ξενοδοχεία)
Τη δύναμη και την ευθύνη που έχουν οι εργαζόμενοι για την επιτυχία της απεργίας αναδεικνύουν οι γενικές συνελεύσεις (φωτ. από παλιότερη συνέλευση στα ξενοδοχεία)
Στη γενική απεργία της 26ης Σεπτέμβρη θα συμμετέχουν και οι δικηγόροι της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας. Τη σχετική απόφαση έλαβε το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.

Με κάλεσμά της στους γεωπόνους για μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία στις 26 Σεπτέμβρη μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ, η ΕΣΑΚ - Γεωπόνων Δημοσίου τονίζει: «Είναι ώρα ευθύνης και μάχης στο γενικευμένο πόλεμο που κλιμακώνεται και οδηγεί το λαό στη μαζική εξαθλίωση προς όφελος των μονοπωλιακών ομίλων. Η οργάνωση της πάλης στους τόπους δουλειάς είναι μονόδρομος και πρέπει να μπει χωρίς αναμονή σε συζήτηση σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε υπηρεσία. Σε καλούμε να μετατρέψουμε μαζί την απεργία στις 26 Σεπτέμβρη σε πραγματικά ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ... Σε καλούμε ακόμη να ζωντανέψουμε το σωματείο μας με όρους κινήματος από τα κάτω. Να ανατρέψουμε τους διαμορφωμένους συσχετισμούς υπέρ των ταξικών δυνάμεων και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Οι χώροι δουλειάς να γίνουν κάστρα αγώνα και όχι εφαλτήρια του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού».

Συνεχίζονται οι συσκέψεις και συνελεύσεις για την οργάνωση της σκληρής δουλειάς που απαιτεί η επιτυχία της γενικής απεργίας.

  • Σήμερα Σάββατο 22 Σεπτέμβρη:

-- Σύσκεψη με εργαζόμενους στους ΟΤΑ θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου στις 7 μ.μ.

-- Το σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών καλεί σε Γενική συνέλευση στις 7.30 μ.μ. στο ΕΚΑ.

  • Αύριο Κυριακή 23 Σεπτέμβρη:

-- Η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, προχωρά την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη, σε γενική συνέλευση στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος), στις 10 π.μ.

-- Το σωματείο εργαζομένων στη ΜΕΒΓΑΛ καλεί σε γενική συνέλευση στις 10.30 π.μ. στα γραφεία του κλαδικού συνδικάτου (ΕΚΑ, Γ' Σεπτεμβρίου 48β).

-- Το Σωματείο Εργαζομένων του «ΛΙΝΤΛ» προχωρά σε συνέλευση στις 11 π.μ. στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων. Οπως επίσης και το Συνδικάτο Καθαριστών - Καθαριστριών Ν. Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας.

-- Το ΔΣ του Συνδέσμου Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά, καλεί σε γενική συνέλευση στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

-- Το Συνδικάτο φαρμάκου - καλλυντικών και συναφών επαγγελμάτων Αττικής, καλεί σε γενική συνέλευση στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΟΕΚΙΔΕ (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος).

-- Το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας οργανώνει γενική συνέλευση στις 10.30 π.μ. στο ΕΚ Κατερίνης.

  • Τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη:

-- Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αττικής προχωρά σε Γενική Συνέλευση, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη).

-- Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί στις 6.30 μ.μ., η Ενωση Λογιστών Αθήνας.

-- Η ΔΑΣ Ναυτιλιακών και τουριστικών υπαλλήλων καλεί σε σύσκεψη στις 7 το απόγευμα στο ΕΚ Πειραιά.

  • Κινητοποίηση για τα προβλήματα της Υγείας διοργανώνει την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ της Ν. Ιωνίας. Η συγκέντρωση γίνεται στις 10 το πρωί στο ΙΚΑ (νέο κτίριο Αλ. Παναγούλη).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ