Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
Ετοιμασίες και στη Βόρεια Ελλάδα

Πικετοφορίες σήμερα σε Θερμαϊκό και Κατερίνη

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επιτυχία της γενικής απεργίας, μια σειρά ταξικά σωματεία οργανώνουν συσκέψεις με στόχο τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων, ώστε να μπουν αποφασιστικά όσο το δυνατόν περισσότεροι στη μάχη και την οργάνωση του αγώνα.

Στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιήθηκαν ήδη συσκέψεις με εργαζόμενους της «Carrefour» σε Κοζάνη και Φλώρινα, των Σωματείων Ιδιωτικών Υπαλλήλων σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Φλώρινα, των Συνταξιούχων ΙΚΑ και του ΠΑΜΕ ΟΤΑ στην Κοζάνη. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται συσκέψεις του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην Καστοριά, με υπαλλήλους της ΔΕΗ στην Κοζάνη, με οικοδόμους στη Φλώρινα και με εκπαιδευτικούς στην Κοζάνη.

Ταυτόχρονα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές που δρουν στις γειτονιές, χτες πραγματοποίησαν πικετοφορίες σε Λαγκαδά και Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σήμερα Σάββατο στις 7 μ.μ., στο Δήμο Θερμαϊκού και την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., σε Αμπελόκηπους, Μενεμένη, Τούμπα, Καλαμαριά και 5ο Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Κιλκίς. Επίσης σήμερα, η Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ οργανώνει, στις 11 π.μ., πικετοφορία στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης και την Τρίτη 25 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ., παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη, οι Λαϊκές Επιτροπές Πολίχνης, Μετεώρων, Σταυρούπολης και Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης προγραμματίζουν συγκέντρωση - συναυλία με τραγούδια του αγώνα, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης.

Σε κατάληψη του Δημαρχείου του Δήμου Ευόσμου - Κορδελιού προχώρησαν από χτες οι εργαζόμενοι του δήμου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους ενόψει της 24ωρης απεργίας.

Τη Δευτέρα μέσα από συνελεύσεις θα αποφασίσουν τις δράσεις τους για την προετοιμασία της 24ωρης απεργίας οι εργαζόμενοι στους Δήμους Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Παύλου Μελά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ