Οι ανάπηροι, οι γονείς και κηδεμόνες των ΑμεΑ σε όλους τους χώρους παίρνουν την υπόθεση της οργάνωσης του αγώνα για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους στα δικά τους χέρια. Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής έχουν προγραμματίσει τις εξής αγωνιστικές πρωτοβουλίες:
Στο μεταξύ, διακινούνται λαχνοί των 2 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση της ΣΕΑΑΝ. Οπως σημειώνεται στο κάλεσμα της ΣΕΑΑΝ, η οικονομική ενίσχυση πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε ανάπηρου και των οικογενειών για να στηριχθεί η δράση που αποσκοπεί, μεταξύ άλλων, στο «να οργανώνουμε και να στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις μας, αλλά και να μπορέσουμε να στηρίξουμε τους συναδέλφους μας που κινδυνεύουν ή θα κινδυνέψουν να μείνουν χωρίς φάρμακα, τις αναγκαίες θεραπείες, χωρίς επιδόματα ή σύνταξη, να απολυθούν ή να μείνουν χωρίς ρεύμα αλλά και χωρίς το φαγητό στο τραπέζι του σπιτιού τους».
Η λαχειοφόρος για την οικονομική ενίσχυση της ΣΕΑΑΝ λήγει στις 20 Νοέμβρη οπότε θα γίνει κλήρωση. Πρώτο δώρο: Μια εξαήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο για δύο άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Δεύτερο δώρο: Ενας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής (Laptop). Τρίτο δώρο: Μια πρέσα σιδερώματος. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 5221.411, 698.3284.997.