Σάββατο 18 Αυγούστου 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοροϊδεύουν ανήμπορους ανθρώπους

Γρηγοριάδης Κώστας

Σε «μαϊμουδιά» ολκής αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα η προπαγάνδα της προηγούμενης και της σημερινής κυβέρνησης για την εκστρατεία κατά των ανάπηρων «μαϊμού», που παίρνουν επιδόματα χωρίς να τα δικαιούνται. Σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα, αν πιάνονταν «στα πράσα» οι ανάπηροι «μαϊμού» που είχαν «τραφεί» για ρουσφετολογικούς σκοπούς, θα ωφελούνταν οι «γνήσιοι» ανάπηροι, δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων.

Η απογραφή των δικαιούχων έγινε. Ολοκληρώθηκε στα μέσα του Μάρτη. Για να δούμε τώρα, πώς ωφελήθηκαν οι ανάπηροι και οι χρόνια πάσχοντες. Για μήνες έμειναν χωρίς αυτό το πενιχρό επίδομα, με το οποίο ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους. Μια μερίδα αναπήρων δεν έχει λάβει ακόμη και σήμερα το επίδομα για τους μήνες Μάρτη - Απρίλη και Μάη - Ιούνη. Η πλειοψηφία δεν έχει πάρει σήμερα το επίδομα για Μάη - Ιούνη. Μετά την ολοκλήρωση της ...«σωτήριας» απογραφής τείνει να παγιωθεί η μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων. Την ίδια στιγμή «φουντώνουν» οι «φήμες» για κατάργηση των προνοιακών επιδομάτων και αυτά να δίνονται στους πιο εξαθλιωμένους με εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια. Θα έπρεπε, λοιπόν, να ντρέπονται η κυβέρνηση και τα στελέχη της που, με τέτοια «θανατηφόρα» για ΑμΕΑ και χρονίως πάσχοντες έργα, έχουν τα μούτρα να υποκρίνονται και ότι χτυπούν τους αναπήρους - «μαϊμού» δήθεν για να προστατεύσουν τους πραγματικούς αναπήρους!

Το ζητούμενο είναι οι ανάπηροι και οι οικογένειές τους, αλλά και όλο το λαϊκό κίνημα να βάλει ένα τέρμα σε αυτές τις «μαϊμουδιές», στην κοροϊδία που στόχο έχει την άγρια περικοπή σε βάρος ακόμη και των πιο ανήμπορων ανθρώπων, που η ίδια τους η επιβίωση εξαρτάται από τη θεραπεία, τη φροντίδα, τις προνοιακές δομές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ