Σάββατο 21 Ιούλη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΝΑ 'ΤΑΝ Ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ...

«ΠΑΜΙΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ: «Ενας άνθρωπος κάηκε ζωντανός και 59 τραυματίστηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων που σημειώθηκαν στη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ινδίας» (στο ΕΘΝΟΣ).

«ΠΑΜΙΤΕΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: «Πυρ με σφαίρες από καουτσούκ άνοιξε η ισπανική αστυνομία εναντίον διαδηλωτών στη Μαδρίτη, στο τέλος της μεγάλης διαδήλωσης εναντίον των μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου» (στο ΕΘΝΟΣ).

ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ: «Οι "αγωνιστές -συνδικαλιστές" αποτρέπουν κάθε προσπάθεια συνεννόησης των εργαζομένων με τις επιχειρήσεις (...) σε συνδυασμό με την εχθρική στάση του κράτους έναντι των επιχειρήσεων, έχουν οδηγήσει στον αφανισμό της ελληνικής βιομηχανίας» (στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ: «Ανοιξε το εργοστάσιο Χαλυβουργίας Ελλάδoς στον Ασπρόπυργο κατόπιν εντολής της εισαγγελίας και παρέμβασης της αστυνομίας. Στην εργασία τους προσέρχονται οι εργαζόμενοι που επιθυμούν να εργαστούν» (πρώτη είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ \ ηλεκτρονική έκδοση).

ΑΛΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΤΗ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕ ΓΥΡΝΑ: «Στην απίθανη περίπτωση που μπορεί η κυβέρνηση να σηκώσει το βάρος του προβλήματος (...) η κατάσταση θα παραμείνει χαώδης τουλάχιστον για ένα δίμηνο. Ο λόγος είναι ότι το χαλυβουργικό συγκρότημα είναι εντελώς εκτός λειτουργίας 9 μήνες (...) Οι τυχόν διορθώσεις και η επανεκκίνησή του θα απαιτήσουν περισσότερο από 60 ημέρες εάν δεν διαπιστωθούν μεγαλύτερα προβλήματα» (το δεδομένο στο capital.gr).

ΑΣΧΕΤΟ; «Οι τρόφιμοι του συγκεκριμένου ιδρύματος έχουν ενάμιση μήνα να φάνε κόκκινο κρέας, κοτόπουλο και ψάρι και από πάνω καλούνται να πληρώσουν φάρμακα από την τσέπη τους λόγω της "αρνητικής λίστας" που εξαιρεί διάφορα σκευάσματα από τη συνταγογράφηση. Το θέμα που ανέκυψε με το Ασυλο Ανιάτων αναδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης από το κράτος των φορέων που παρέχουν κοινωνικό έργο και απατείται κατεπειγόντως λύση» (στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ